fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack de llibres: Matèria grisa, El cavaller suec, Viure amb una estrella

Pack de llibres: Matèria grisa, El cavaller suec, Viure amb una estrella

REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

MATERIA GRISA

El sentit de l'humor, la ironia i l'esperit crític que caracteritzen l'escriptura de Teresa Solana es conjuguen amb mestria en aquest volum d'històries entrellaçades de temàtica negra. Una obra, mereixedora del XIX Premi Roc Boronat, amb els millors ingredients de les intrigues clàssiques: personatges inquietants, suspens creixent i finals que no deixen indiferent. 

EL CAVALLER SUEC

En l'Europa de començament del segle XVIII, a la frontera entre Prússia i Polònia, un cavaller, desertor de l'exèrcit de Carles XII de Suècia, es troba per casualitat amb un lladre de camins en hores molt baixes i tots dos decideixen intercanviar-se les identitats, amb l'esperança que això els farà millorar la seva sort. Però, en un món tenebrós de guerres i devastació, no es pot deixar de comptar amb la fatalitat.


VIURE AMB UNA ESTRELLA


A la Praga ocupada pels nazis, l'exempleat de banc jueu Josef Roubick descobreix fins a quin punt es pot arribar a capgirar la seva vida quotidiana. A través d'un monòleg adreçat sobretot a la seva antiga amant absent, ens informa de les seves decisions, que passen de la renúncia a la rebel·lió. Roubick, que no va fugir quan encara podia fer-ho, tracta d'adaptar-se als decrets i a les prohibicions contra els jueus. I, després de conèixer un membre de la resistència comunista, decideix no presentar-se a un "transport" per al qual ha estat convocat. A partir d'aleshores, en haver triat la vida sobre la mort als camps, s'amaga i tracta de sobreviure fent la seva nova vida d'aïllament com a no-ciutadà perseguit.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX

fac
;