3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El piano de Chopin · Concerts Clàssics L'Escala-Empúries

El piano de Chopin · Concerts Clàssics L'Escala-Empúries

  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
18€
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

MARIAN SOBULA, piano

Graduat a l'Acadèmia de Música de Cracòvia, a la classe del professor Andrzej Pikul, va completar els seus estudis a l'Acadèmia de Santa Cecília de Roma amb Sergio Perticaroli (obtenint el 2008 el Diploma amb Honor), participant també en diverses classes magistrals amb Arie Vardi. El 2011 va obtenir el doctorat amb els Etudes d'Execució Trascendental de Liszt.

Marian Sobula és guanyador de diversos concursos de piano nacionals i internacionals: La Fundació de Música Yamaha d'Europa, el Concurs de Bydgoszcz (Polònia, 2005), el Concurs Internacional de Piano de Valladolid (Espanya, 2005), també va ser medallista en el Concurs de Piano Maria Canals a Barcelona, el 2001. El 2007 va rebre el Premi Especial en el Concurs Internacional de Música "Dr. Luis Sigall" a Viña Del Mar, Xile.

Ha rebut diversos premis i beques de fundacions i institucions nacionals i internacionals: la UNESCO a París, JESC al Japó, Govern italià, l'Alcalde de la Ciutat de Cracòvia i Crescendum Est - Fundació Polònia.El juliol de 2008 Marian va rebre un prestigiós premi de la Ciutat de Cracòvia¿ARS QUAERENDI" per la seva notable activitat en el desenvolupament i la promoció de la cultura.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX