fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Quartet Casals: Integral Beethoven - Cambra

Quartet Casals: Integral Beethoven - Cambra

  • 5 i 6 d'octubre de 2017
  • L'Auditori - Barcelona
28€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*Descompte a partir del 16/09

Donem el tret de sortida a la Temporada de Cambra amb un gran projecte per celebrar el 20è aniversari del Quartet Casals que ens convida a la interpretació d'escoltar la integral dels quartets de Beethoven en sis concerts impressionants. Un gran projecte construït en col·laboració amb el Wigmore Hall de Londres, el Konzerthaus de Viena, la Philharmonie de Berlin, el Konserthuset de Stockholm i el Centro Nacional de Difusión Musical.
En el compendi de la música per a quartet de corda és imprescindible l'escolta de les obres que Haydn, Mozart, Beethoven i Schubert van fer per a aquesta formació a finals del XVIII i principis del XIX. El Quartet Casals ens convida a la interpretació de escoltar la integral dels quartets de Beethoven en sis concerts impressionants: des dels primers quartets de 1798 al darrer, escrit el 1826. Els setze quartets, als quals cal afegir una transcripció de l'autor de la Sonata per a piano op. 14, núm. 1, i la Gran Fuga op. 133, s'interpretaran acompanyats a cada concert d'un encàrrec creat especialment per a l'ocasió. Els compositors d'aquests tres primers concerts seran Mauricio Sotelo, Matan Porat i Francisco Coll. Una veritable antologia de la música de cambra a Barcelona.


REPERTORI DEL CONCERT DIMARTS 3
BEETHOVEN: Quartets núm. 4 en Do menor, op. 18 núm. 4; núm. 9 en Do major, op. 59 núm. 3 "Razumovsky"; núm.14, en Do sostingut menor, op. 131
M. SOTELO: Quasals VB-131(estrena mundial)

REPERTORI DEL CONCERT DIJOUS 5:
BEETHOVEN: Quartets núm. 6, en Si bemoll major, op. 18 núm. 6; núm. 16, en Fa major, op. 135; núm. 15, en La menor, op. 132 M. PORAT: Otzoma

REPERTORI DEL CONCERT DIVENDRES 6
BEETHOVEN: Quartets núm. 3, en Re major, op. 18 núm. 3; núm. 2, en Sol major, op. 18 núm. 2; núm. 7, en Fa major, op. 59 núm.1 "Razumovsky"
F. COLL: Hyperlude IV

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Vera Martínez violí
Abel Tomàs violí
Jonathan Brown viola
Arnau Tomàs violoncel

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;