3/5
Sense recomanacions Interessa a  
West Side Story. Aniversari Bernstein

West Side Story. Aniversari Bernstein

  • L'Auditori - Barcelona
10€ - 56€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Projecció de la pel·lícula i Banda Sonora Original interpretada en directe per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

La música més popular de Leonard Bernstein enceta la commemoració del seu centenari. Els amors entre Maria i Tony i els enfrontaments entre els sharks i els jets es tradueixen en el mosaic de ritmes i colors que va fer d'aquesta pel·lícula la millor de l'any 1961.
West Side Story és la quarta pel·lícula més oscaritzada de la història: va rebre 10 estatuetes, inclosa la de millor pel·lícula i, és clar, la de millor música. I si parlem específicament de musicals cinematogràfics és, de llarg, el musical més premiat de tots els temps.
La instrumentació per a la pel·lícula requereix ben bé el triple de músics que la original per al teatre, fet que va contribuir a incrementar-ne l'espectacularitat i a convertir en immortals cançons com Maria, Tonight o America. Jerome Robbins, el coreògraf i director, va arribar a estrenar més de 30 espectacles a Broadway, però amb West Side Story va entrar definitivament a la història daurada del gènere

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX