fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Patètica de Txaikovski & Orquestra Simfònica Camera Musicae

La Patètica de Txaikovski & Orquestra Simfònica Camera Musicae

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
24€ - 45€
25%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

D'ençà que va guanyar l'any 1999 el Primer Premi en el Concurs Paganini ¿va ser la primera violinista japonesa i l'artista més jove en aconseguir-ho-, Sayaka Shoji ha actuat al costat dels directors d'orquestra més importants del món (Ashkenazy, Davis, Dutoit, Jansons, Maazel, Mehta i Pappano, entre d'altres), fent música amb les orquestres més prestigioses.
Amb la voluntat d'explorar al màxim les virtuds de Shoji com a solista, el director titular i artístic de l'Orquestra, Tomàs Grau, ens proposa una relectura del Concert per a violí en Re major, op. 61 de Beethoven, peça que el compositor va dedicar l'any 1806 al seu col·lega Franz Clement, un destacadíssim violinista del moment. De fet, el destí d'aquesta obra s'associa a noms propis del violinisme de tots els temps; conten que aquest concert es va tocar molt poc en vida de Beethoven i que no va ser fins a mitjan segle XIX, i gràcies a la interpretació d'un joveníssim Joseph Joachim, que va convertir-se en una peça de gran èxit.
La segona part del concert apel·la a un compositor molt estimat i interpretat per l'Orquestra Simfònica Camera Musicae: P.I.Txaikovski.
Grau clou el "cicle Txaikovski", aquest compositor ha marcat sens dubte el creixement de la formació catalana l'últim lustre, i ho fa programant la Simfonia núm. 6 en Si menor, Patètica, la darrera obra simfònica del compositor i un autèntic tractat sobre el destí, a banda d'un reconegut homenatge al folklore rus.
L. van Beethoven: Concert per a violí i orquestra, op. 61
P. I. Txaikovski: Simfonia núm. 6, op. 74, ¿Patètica"

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Sayaka Shoji violí
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau
director

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX