3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Quartet Casals: Integral Beethoven
Quartet Casals: Integral Beethoven

Quartet Casals: Integral Beethoven

  • L'Auditori - Barcelona
28€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Donem el tret de sortida a la Temporada de Cambra amb un gran projecte per celebrar el 20è aniversari del Quartet Casals que ens convida a la interpretació d'escoltar la integral dels quartets de Beethoven en sis concerts impressionants.

Un gran projecte construït en col·laboració amb el Wigmore Hall de Londres, el Konzerthaus de Viena, la Philharmonie de Berlin, el Konserthuset de Stockholm i el Centro Nacional de Difusión Musical.

En el compendi de la música per a quartet de corda és imprescindible l'escolta de les obres que Haydn, Mozart, Beethoven i Schubert van fer per a aquesta formació a finals del XVIII i principis del XIX.

El Quartet Casals ens convida a la interpretació de escoltar la integral dels quartets de Beethoven en sis concerts impressionants: des dels primers quartets de 1798 al darrer, escrit el 1826. Els setze quartets, als quals cal afegir una transcripció de l'autor de la Sonata per a piano op. 14, núm. 1, i la Gran Fuga op. 133, s'interpretaran acompanyats a cada concert d'un encàrrec creat especialment per a l'ocasió. Els compositors d'aquests tres primers concerts seran Mauricio Sotelo, Matan Porat i Francisco Coll.

Una veritable antologia de la música de cambra a Barcelona.


REPERTORI DEL CONCERT DIMARTS 3 BEETHOVEN: Quartets núm. 4 en Do menor, op. 18 núm. 4; núm. 9 en Do major, op. 59 núm. 3 "Razumovsky"; núm.14, en Do sostingut menor, op. 131 M. SOTELO: Quasals VB-131(estrena mundial)

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:

INTÈRPRETS I ARTISTES CONVIDATS

Vera Martínez violí

Abel Tomàs violí

Jonathan Brown viola

Arnau Tomàs violoncel

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

* Descompte amb entrades limitades i només disponible fins al 15 de setembre. A partir d'aquesta data podràs comprar les teves entrades a preu PVP.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX