3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La màgica Praga · Festival Internacional de Música de S'Agaró

La màgica Praga · Festival Internacional de Música de S'Agaró

  • Església de S'Agaró - S'agaro
21€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

TRIO FAURÉ DE MILÀ

"Elegància i equilibri!", "Bellesa de so, seguretat tècnica, fusió, uidesa", "Gran fascinació, frescor i musicalitat", "Atmòsferes inoblidables", "El Trio Fauré és un digne hereu de la interpretació cambrística italiana", són alguns dels comentaris amb els que la premsa ha acollit els concerts del Trio Fauré.

SILVANO MINELLA, violí
Cursà els seus estudis al Conservatori de Milà obtenint posteriorment una menció honorí ca a l'Accademia Chigiana de Siena amb el mestre F. Guilli. Porta a terme una intensa activitat concertística internacional com a solista, en Duet, amb el Nuovo Trio Fauré, amb el Quartet de Piano Europeu i amb vàries formacions de cambra de renom com els Virtuosos de Roma,els Solistes de Milà i els Solistes de Cremona. Titular de la càtedra de violí del Conservatori "G.Verdi"de Milà,sovint intervé com a jurat en importants concursos nacionals i internacionals. Ha enregistrat pel segell discogràfic Dynamic i Discantica. El seu violí de Mattia Albani data de 1695.

MARCO PERINI, violoncel
Format a la prestigiosa Acadèmia de Santa Cecília de Roma amb el mestre G. Selmi, ha estat el fundador de l'Orquestra Toscana. Ha actuat com a 1r violoncel en importants orquestres italianes i com a solista en diverses formacions de cambra com ara els Virtuosos Italians i el Sextet Italià. La seva tècnica i expressivitat l'han portat a actuar arreu del món. És titular de la càtedra de violoncel a l'Institut Musical !A. Peri" de la Regió d'Emília i, a la vegada, desenvolupa cursos de perfeccionament a l'Acadèmia Tadini de Lovere. Ha enregistrat per la casa discogràfica Verany i Discantica. El seu violoncel és de Davide Teckler.

FLAVIA BRUNETTO, piano
Es graduà al Conservatori de Música d'Udine nord-est d'Itàlia obtenint les màximes quali cacions i premis. És llicenciada en Literatura Clàssica per la Universitat de Trieste. Ha perfeccionat els seus estudis amb membres tals com M. Horzowski, J. Demus, W. Panhofer i M. Campanella. Ha actuat en ciutats com Viena, Pechino, Tokio, Lubiana, Salzburg, Mònaco..., bé com a solista o amb prestigioses orquestres com són la Filharmònica de Zagreb, l'Orquestra de Pàdua i del Veneto, l'Orquestra de Sant Petersburg, el Collegium Musicum o l'Ensemble de Cordes de Tokio. També ha actuat en duet amb Jörg Demus. Catedràtica del Conservatori de Udine, és convidada a formar part com a jurat d'importants concursos internacionals de piano.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Església de Sagaró
17248 - S'agaro

Església de S'Agaró
Església de Sagaró, 17248 S'agaro

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX