fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Del barroc al romanticisme · Festival Internacional de Música de S'Agaró
Del barroc al romanticisme · Festival Internacional de Música de S'Agaró

Del barroc al romanticisme · Festival Internacional de Música de S'Agaró

  • Església de S'Agaró - S'agaro
21€
25%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SACHA DE RITIS, flauta

Sacha De Ritis, ll de l'art (mare pianista i pare 1r fagot de la Simfònica de Viena) va començar els estudis de auta joveníssim i es va graduar amb honors a Teramo, amb el Mestre Wilma Campitelli. Ha assistit a classes d'alt perfeccionament amb Conrad Klemm, Heintz Karl Schutz (primera flauta de la Simfònica de Viena), Francesco Chiriví i Dante Milozzi (primera flauta de l'Orquestra Simfònica de la RAI de Torí), entre d'altres.

Col·labora amb diversos grups de cambra: Flute Ensemble i European Wind Soloist que provenen de la Wiener Symphoniker, Wiener Philharmoniker, Teatro Comunale de Bolonya, Orquestra Simfònica de la RAI etc., amb els quals ha actuat a les principals sales i temporades a Europa, retransmetent en directe per la ràdio austríaca durant diversos anys.

ANTONIO D'ANTONIO, violoncel

Diplomat amb honors pel Conservatori de Teramo, guanya una beca i es perfecciona al Centre de Musique Hindemith, a Suïssa, amb el mestre Mario Brunello, amb qui va seguir més tard estudiant a Brescia. Com a solista ha actuat amb diverses orquestres, sempre amb molt d'èxit.

L'octubre del 2010 va guanyar una menció d'Honor al Concurs "Alexander e Buono International String Competition" de Nova York. Des del 2016 és membre de l'Accademia dei Cameristi de Bari. Com a component de l'Ensemble Algoritmo, ha enregistrat pel segell Stradivarius, música del compositors contemporani Ivan Fedele, que ha rebut el Premi Amadeus 2007, com a millor CD de l'any.

Del 2005-2009 va ser el primer cellista de l'Orquestra Uto Ughi de Roma, col·laborant amb el cèlebre violinista Uto Ughi i la Filharmònica de Roma. Amb aquesta mateixa formació ha enregistrat un Cd per la casa Sony. Ha realitzat concerts per tota Europa, Àfrica, Liban, Xina, etc.

Antonio d'Antonio ha compost les Cadences dels concerts en Do i en Re Major de Haydn. El compositor italià Daniele Venturi li ha dedicat "Ri essi di Luna", única composició italiana escollida pel Festival Int. ISCM VMD de Brusel·les.

MICHELA DE AMICIS, piano

S'acosta a l'estudi del piano molt jove graduant-se brillantment al Conservatori de Foggia amb Rachel Marchegiani, i llicenciant-se paral·lelament en història de la música a la Universitat de Bolonya, amb una tesi sobre "el piano d'Alfredo Casella".

Inicia la seva carrera de concertista, guanyant el Concurs de Cesena. Freqüenta cursos i màsters amb C. Bruno, V. Vitale, M. Tipo, N. Magaloff, R. Caporali, C. Zecchi i, en particular, perfecciona amb el mateix Zecchi el repertori de Mozart. Des de llavors es va dedica al concertisme i ha estat de nida per la crítica com "Pianista de toc ric i matisat, so pur i cristal·lí, lògic i musical". Ha desenvolupat activitats com a solista amb orquestres i grups de cambra a tot el món. Col·labora amb prestigiosos intèrprets i orquestres com la Simfònica de Viena i la Filharmònica de Viena.

Amb el trio "Pianistes a l'Òpera", format el 1998, ha realitzat més de 500 concerts a Itàlia i a l'estranger (França, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Hongria, Macedònia, Espanya, Turquia, Brasil, els Estats Units, Amèrica del Sud i Àfrica). El 2005, el trio va ser guardonat amb un premi de "reconeixement a la difusió de la cultura italiana" per la Societat Dante Alighieri de Massachusetts (EUA) i el 2011 pel ¿Premi a la Trajectòria" concedit per la Inner Wheel de Chieti. Michela De Amicis és titular de la càtedra de Piano al Conservatori de Pescara i és convidada en jurats i classes magistrals arreu del món.


PROGRAMA:

1a PART

J. B. Bosmortier (1689-1755)
Trio Op. 37 núm. 2
Allegro
Adagio
Allegro

F. J. Haydn (1732-1809)
Trio en Re Major hob xv 16
Allegro
Andantino piuttosto allegretto
Vivace assai

2a PART

G. Donizetti (1797-1848)
Trio en Fa Major
Larghetto
Allegro

C. M. Weber (1786-1826)
Trio en sol menor Op. 63
Allegro moderato
Scherzo, allegro vivace
Andante espressivo Finale, allegro

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Església de Sagaró
17248 - S'agaro


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

 

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;