3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten
Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten
Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten

Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten

  • Museu de la Xocolata - Barcelona
Invitació
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PRESENTACIÓ LLIBRE "¡SIN GLUTEN! DELICIOSAS RECETAS PARA CELÍACOS"

El conegut cuiner Mateo Sierra Ballarín, participant de MasterChef, ens contagiarà la seva passió per la cuina amb una demostració pràctica d'algunes de les seves receptes més destacades. Així mateix presentarà el seu llibre, ple de receptes fàcils i nutritives per preparar plats per a totes les èpoques de l'any. 

La recepta protagonista serà:

-Crema de mató i coco amb mango i crumble de cacau  

Es calcula que a Espanya hi ha uns 500.000 celíacs diagnosticats, als quals cal afegir que el 10% de la població espanyola té certa sensibilitat al gluten. I el nombre segueix creixent cada vegada més. 

Aquesta activitat està orientada per a totes les persones que, tinguin intolerància al gluten o no, decideixin prescindir d'aquesta proteïna per elaborar els seus plats sense renunciar al sabor i a una cuina exquisida.

Més informació del llibre aquí: "¡SIN GLUTEN!DELICIOSAS RECETAS PARA CELÍACOS " (Editorial Oberon)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona

Museu de la Xocolata
Carrer Comerç, 36, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les invitacions a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX