Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten
- Museu de la Xocolata - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
PRESENTACIÓ LLIBRE "¡SIN GLUTEN! DELICIOSAS RECETAS PARA CELÍACOS"
El conegut cuiner Mateo Sierra Ballarín, participant de MasterChef, ens contagiarà la seva passió per la cuina amb una demostració pràctica d'algunes de les seves receptes més destacades. Així mateix presentarà el seu llibre, ple de receptes fàcils i nutritives per preparar plats per a totes les èpoques de l'any.
La recepta protagonista serà:
-Crema de mató i coco amb mango i crumble de cacau
Es calcula que a Espanya hi ha uns 500.000 celíacs diagnosticats, als quals cal afegir que el 10% de la població espanyola té certa sensibilitat al gluten. I el nombre segueix creixent cada vegada més.
Aquesta activitat està orientada per a totes les persones que, tinguin intolerància al gluten o no, decideixin prescindir d'aquesta proteïna per elaborar els seus plats sense renunciar al sabor i a una cuina exquisida.
Més informació del llibre aquí: "¡SIN GLUTEN!DELICIOSAS RECETAS PARA CELÍACOS " (Editorial Oberon)
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Reserva les invitacions a la web del TR3SC
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX