fb
3/5
Sense recomanacions Sense 
Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten
Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten
Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten

Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten

  • Dimarts 20 de juny | 19:00h
  • Museu de la Xocolata - Barcelona
Invitació
GRATUÏT
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Reserva

DESCRIPCIÓ

PRESENTACIÓ LLIBRE "¡SIN GLUTEN! DELICIOSAS RECETAS PARA CELÍACOS"

El conegut cuiner Mateo Sierra Ballarín, participant de MasterChef, ens contagiarà la seva passió per la cuina amb una demostració pràctica d'algunes de les seves receptes més destacades. Així mateix presentarà el seu llibre, ple de receptes fàcils i nutritives per preparar plats per a totes les èpoques de l'any.  

Es calcula que a Espanya hi ha uns 500.000 celíacs diagnosticats, als quals cal afegir que el 10% de la població espanyola té certa sensibilitat al gluten. I el nombre segueix creixent cada vegada més. 

Aquesta activitat està orientada per a totes les persones que, tinguin intolerància al gluten o no, decideixin prescindir d'aquesta proteïna per elaborar els seus plats sense renunciar al sabor i a una cuina exquisida.

Més informació del llibre aquí: "¡SIN GLUTEN!DELICIOSAS RECETAS PARA CELÍACOS " (Editorial Oberon)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dimarts 20 de juny, 19:00h

ADREÇA

Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les invitacions a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dt.
20
juny
Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten
19:00 h Museu de la Xocolata
Barcelona
Llibres i cuina - Aprèn a cuinar sense gluten
19:00 h Museu de la Xocolata - Barcelona
Gratuït

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX