fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Joao Vieira LAB GROUP

Joao Vieira LAB GROUP

  • 26 de maig
  • LA BADABADOC - Barcelona
6 €
4 €
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Joao Vieira LAB GROUP formarà part de la nova proposta cultural La Badabadoc Music Live. L'esdeveniment musical tendrà lloc el 26 de maig a les 20h a la sala

La Badabadoc de Gràcia, on es podran escoltar les composicions del grup format per una gran varietat d'instruments: veu, saxo, guitarra, piano, contrabaix i bateria junt als efectes que ja hi són insígnia de la formació musical.

Joao Vieira creà LAB GROUP amb l'objectiu de formar un espai de creació i experimentació col·lectiu, per tant, el grup compta amb una gran afinitat artística i musical, al temps que cadascú dels talents es caracteritza per una forta personalitat a les seves composicions, i és que el repte no és sols aconseguir noves peces, con el objetivo de formar un espacio de creación y experimentación colectivo, sinó a descobrir noves possibilitats melòdiques i sonores, junt amb la improvisació.

Les composicions Joao Vieira LAB GROUP es troben fortament influenciades pel rock, el jazz i la música experimental tenint com referències a Portishead, Brian Blade Fellowship, Avishai Cohen, Nirvana i Bjork, a més de fonts literàries com el gran poeta portuguès Fernando Pessoa.

La Badabadoc Music Live comptarà amb una exposició artística i donarà peu als espectadors per compartir les seves experiències amb el grup una vegada finalitzat el directe.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:

Melisa Bertossi: saxo tenor

Mariano Camarasa: en el piano

Oliver Jambois: guitarra i efectes

Camilo Fernández: contrabaix

Inma Gomes: veu

Joao Vieira: bateria i composició

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;