3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tom Jones · Sons del Món

Tom Jones · Sons del Món

  • La Ciutadella - Roses
50-95€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Cap de cartell indiscutible de l'edició de Sons d'aquest any, i amb el qual el festival vol mostrar la seva aposta cap a la internacionalització i cap a l'evolució del festival. Ja s'ha venut la meitat de l'aforament disponible.

Des de la seva irrupció en la música a mitjans dels seixanta, el cantant gal·lès ha sabut conservar el seu èxit intacte, compartint amb vàries generacions el seu secret: una permanent elegància en tot el que fa, una singular veu de tro i un carisma i energia escènica envejables.

Cançons com "It's Not Unusual", "Sex Bomb", "She's a Lady" o "Delilha", entre d'altres, han esdevinguts èxits a nivell mundial. Un dels grans crooners d'aquest segle que ha rebut distincions només destinades als grans artistes internacionals, com ser nomenat Cavaller per la Reina Isabel II o l'Ordre de L'imperi Britànic.

El Tigre de Gal·les, sobrenom amb el que també és conegut, ha preparat una gira per aquest 2017 amb un espectacle on es podran escoltar tots els seus grans èxits acompanyat d'una nombrosa banda que farà d'aquest un dels grans concerts d'aquest estiu a l'Empordà.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Avinguda Rhodes 63
17480 - Roses

La Ciutadella
Avinguda Rhodes 63, 17480 Roses

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX