Aula Canela Fina: cursos de cuina abril-juny 2017
- Aula Canela Fina - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
PROGRAMA DE CURSOS:
TOT SOBRE EL POP AMB MARC GRIVÉ
Dilluns 24 d'abril - De 19:00h a 21:00h
Menú:
- Pop en sec amb ou a 63º
- Arròs de popets amb ceba
- Salpicó de pop i picant
TAPES D'ALTA CUINA AMB MIQUEL ANTOJA
Dilluns 15 de maig - De 10:30h a 12:30h / De 19:00h a 21:00h
Menú:
- Sandvitx de tonyina vermella
- Gin tonic explosiu
- Coca cruixent gourmandise
L'ART DE LA LLAUNA AMB MARC GRIVÉ
Dilluns 29 de maig - De 19:00h a 21:00h
Menú:
- Musclo escabetxat i espàrrec blanc
- Arrosset negre de calamar i escopinyes
- Oli cremòs de ventresca, pa, oliva i tomàquet
- Tartar de navalles
PETITS FOURS SALATS I DOLÇOS AMB MIQUEL ANTOJA
Dimecres 7 de juny - De 10:30h a 12:30h / De 19:00h a 21:00h
Menú:
- Sablé salada d'olives i tomàquet
- Pa d'espècies amb la seva guarnició
- Bombons
- Trufes
Consulta el programa de cada curs clicant a: + Info
MARC GRIVÉ
En Marc Grivé és un cuiner català enamorat del mar i de tot el producte que d'ell podem obtenir. Després de treballar com a Xef Executiu del restaurant "La donzella de la Costa", un restaurant de Badalona especialitzat en la cuina del peix i el marisc, actualment és responsable de l'expansió gastronòmica a Espinaler. Amb una profitosa trajectòria professional, ha treballat a la cuina de restaurants com el de l'Hotel W, el Bulli i a Can Fava.
MIQUEL ANTOJA
A en Miquel Antoja li apassionen tant la cuina com la pastisseria, i per això es considera "50% cuiner i 50% pastisser". Després d'una trajectòria de 3 anys al restaurant Sant Pau de la Carme Ruscalleda com a part de la direcció de cuina, responsable de pastisseria i encarregat de la creació de nous plats, ara es dedica a l'assessorament de restaurants, formació tant amateur com professional, serveis de càtering, esdeveniments privats i showcookings, i col·labora amb grans marques.INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
C/ Bou de Sant Pere, 7
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX