Vi & Xocolata
- Dijous 4 de maig
- El Petit Celler - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
D'on ve el cacau? Com s'elabora la xocolata? Què és exactament la xocolata blanca? Sabies que Barcelona és un dels llocs clau en la història de la xocolata a Europa?
Et convidem a una Masterclass impartida per Núria Ribera, apassionada de la xocolata i founder de Xocolatt.
Una experiència gastronòmica on tastaràs els principals tipus de xocolata i aprendràs a diferenciar-los.
Per acabar et presentarem 3 bombons premium maridats amb 3 vins escollits pel nostre equip de sommeliers.
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
C/ Beethoven, 8
08021 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Places limitades.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX