fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas

Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas

  • Unió Casal Gelidenc - Gelida
12€
40%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Fuenteovejuna, Breve tratado sobre las ovejas domésticas és un espectacle trepidant basat en el clàssic de Lope de Vega, on el dramaturg narra una situació real extreta de la Crónica de Rades del S.XVI, on el famós poble que, cansat de les atrocitats d'un comanador corrupte i violador, decideix unir-se per combatre i finalment matar el seu opressor.

La companyia Obskené ens presenta una versió del clàssic del Segle d'Or des d'un punt de vista contemporani. Utilitzant un conte conegut i una història que es repeteix constantment en la nostra societat, entre opressor i oprimit, ofereixen una visió subjectiva, una opinió actual. Els versos es barregen amb textos de la dramaturga Anna Maria Ricart. Una clara aposta estètica, que acosta l'espectador a aquests set actors, que comenten i opinen sobre els fets, es fan preguntes i interpel·len els espectadors, convertint-los en víctimes i culpables d'allò que estan narrant.

Inspirats en la companyia La Barraca de Federico García Lorca, la companyia Obskené vol acostar els clàssics a la gent. I per això aquest espectacle ha estat concebut i es representa com a teatre de carrer. Per tal de mantenir -ne l'esperit, Cal Bolet és convertirà en una plaça pública.

Fuenteovejuna, Breve tratado sobre las ovejas domésticas ha estat guanyadora de diversos premis en festivals de teatre clàssic, com l'ALMAGROFF 2013 Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro, el Festival de teatre de carrer Noctivagos 2013 d'Oropesa i l'OFF de Calle de Saragossa.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades amb descompte a la web del TR3SC

ADREÇA

C/ Major 10
08790 - Gelida

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades amb descompte a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;