3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Clam 217. Festival Internacional de Cinema Solidari

Clam 217. Festival Internacional de Cinema Solidari

  • del 27/04 al 07/05
  • Diversos Espais Barcelona - Barcelona
5€
20%
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

Engeguem la 14a edició del Clam. Una edició molt especial per a l'organització, que representa un important salt qualitatiu: el festival canvia de nom i de format i passa a tenir dues seus permanents (a Navarcles i a Manresa), una tercera (a Navàs) que anirà itinerant en properes edicions i una presència a Filmin, que fa possible participar del festival des de qualsevol lloc del món. Un format multiseus que comporta també un major nombre de sessions de cinema i d'activitats paral·leles: us oferim una quarantena de títols (10 curts i 30 llargmetratges), una mostra internacional del cine social més actual, amb una atenció especial pel cinema fet a casa nostra. Ens acompanyaran molts dels seus directors per parlar de les seves pel·lícules.

El tema triat aquest any és ¿Herois de la salut", un homenatge a moltes persones i organitzacions que, sovint de forma anònima, dediquen el seu temps i els seus esforços a l'atenció de les persones que més pateixen, ja sigui per vocació professional, ja sigui per un compromís solidari.

A ells dedicarem diverses activitats per tal de divulgar i posar en valor la seva tasca. També hem preparat algunes activitats complementàries, com les trobades professionals, que interessaran al públic més professional i cinèfil, o aquelles que, amb vocació pedagògica, hem pensat per oferir als més joves. I moltes altres que conformen una programació que guanya en gruix i en extensió i que suma nombroses complicitats sense les quals el festival no seria possible.


 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Festival

ADREÇA

Diversos espais Barcelona
08033 - Barcelona

Diversos Espais Barcelona
Diversos espais Barcelona, 08033 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 27/04 al 07/05

Horari: Consulta la programació

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX