3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Felix Da Housecat
Felix Da Housecat

Felix Da Housecat

  • Razzmatazz - Barcelona
13€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Tan precoç com pioner, Felix Stallings va debutar als 14 anys de la mà de l'immens DJ Pierre, participant activament a l'eclosió de l'acid-house en els vuitanta, amb peces antològiques de l'abast de Phantasy Girl o Acid Trax.
Durant les dues dècades següents, i sota els pseudònims de Felix Da Housecat, Thee Madkatt Courtship, Afrohead o, simplement, Felix !, el murri gat de Chicago no va parar de reinventar-se, fent surf en la new-wave, habitant el house o retallant retalls de electroclash.
Així, el nou mil·lenni va veure associar-se amb Miss Kittin a Kittenz And The Glitz (01) o amb James Murphy a Devin Dazzle And The Neon Fever (04). Infatigable, a finals de 2007 va publicar Verge, Blacktro & The Movie Disc, nou tractat del cold-wave pister que ve sent la seva marca de fàbrica des de fa uns anys.

L'any 2009 publica He Was King, que sembla instal·lar-se a les mateixes coordenades i recentment el Housekatts Mousetrap EP en el qual el gatet torna a ballar. El 2011 va regalar tot un àlbum, Son Of Analogue, a la revista Mixmag en què demostra que, com el bon vi, millora amb els anys.

El gat ha tornat! Ja en els seus últims sets se'l veia molt on fire, i els seus més recents moviments així s'ha confirmat. L'any 2013 ja vam poder gaudir del seu nou material, l'EP Sinner Winner, que va avançar en la seva Essential Mix per a la BBC 1, ple de house i amb un toc de disc. Green Velvet va fer un remix de Sinner Winner per al gaudi de clubbers.

El gat va llançar després al maig d'aquest any el seu segon EP, amb l'explícita I Want To Be a Lesbian, amb Romina Cohn a les veus. El 2014 va lliurar un EP per al segell Sytrax Records en una línia més pistera i tecnoide, com a major mostra de les seves set vides electròniques. Una cosa que vam poder constatar en el seu darrer àlbum de 2015 Narrative Of Thee Blast Illusion, amb col·laboracions de nou de Cohn o de Lee Scratch Perry, entre d'altres.
La seva darrera entremaliadura és l'EP Touch your body, al costat de la llegenda del house Jamie Principle, que va publicar el passat 2016 a Crosstown Rebels. La seva visita sempre és una ocasió excepcional per beure els fluids gran reserva que despatxa en els seus sets.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Entrada amb consumició inclosa.
  • Obertura de portes: 01:00H

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX