3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Belda & Sanjosex (Càntut) + Guillem Roma · Festival ÍTACA
Belda & Sanjosex (Càntut) + Guillem Roma · Festival ÍTACA

Belda & Sanjosex (Càntut) + Guillem Roma · Festival ÍTACA

  • Plaça de l'Església de Gualta - Gualta
15€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

BELDA & SANJOSEX
'Càntut'

Carles Sanjosé, des de la Bisbal d'Empordà, és l'ànima del grup Sanjosex, on escriu, canta i toca la guitarra. En aquest nou espectacle s'ha aliat amb l'acordionista diatònic sabadellenc Carles Belda, bregat en mil aventures (Pomada, Mesclat, el Conjunt Badabadoc¿). Tots dos han escollit una dotzena llarga de perles entre el miler que es recullen al cançoner online Càntut: cançons i músiques dels avis, que ha rastrejat la petja del cant de tradició oral a les comarques de Girona. Amb aquesta matèria prima, després d'absorbir lentament les cançons per tal de fer-les ben seves, han enrolat en l'aventura dos osonencs: la violinista Coloma Bertran (Les Violines, Orquestra de Cambra Terrassa 48...) i el multiinstrumentista Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham), amb qui han portat les tonades a una nova dimensió, sempre amb un peu aferrat a la tradició i l'altre jugant amb l'avantguarda.

El projecte s'ha proclamat guanyador de la primera edició del Premi Teresa Rebull a la producció musical en cultura popular i tradicional.

Carles Sanjosé: veu i guitarres
Carles Belda: veu i acordió
Coloma Bertran: violí
Jordi Casadesús: multiinstrumentista

 

GUILLEM ROMA

En el seu nou disc, ConnexionsGuillem Roma s'ha connectat també amb artistes convidats com Joan Colomo, Judit Neddemann, Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), el cantant napolità Alessio Arena o la cantaora Lina León.

"La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres i també amb el món i el més enllà i això fa molta falta en aquesta societat cada cop més malalta i més separada, per això aquestes noves cançons han nascut buscant aquestes connexions", explica Guillem Roma. Acostumat a nedar contracorrent en el món de la indústria discogràfica, Guillem Roma segueix apostant per l'autogestió i crea el seu propi segell discogràfic sota el nom de "Sulawesi Records" per treballar sense intermediaris ni directrius, i per una música lliure.

Aquest 2017 descobrirem un nou Guillem Roma amb aquest treball que fa un salt endavant en l'univers creatiu de l'artista, reforçant la personalitat i originalitat del projecte.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

PLAÇA DE L'ESGLÉSIA DE GUALTA
17257 - Gualta

Plaça de l'Església de Gualta
PLAÇA DE L'ESGLÉSIA DE GUALTA, 17257 Gualta

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX