fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia
Infàmia

Infàmia

  • Del 27 al 28 d'abril de 2017
  • Teatre-Auditori Sant Cugat - Sant Cugat Del Vallès
28€
25€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Infàmia és un joc de miralls, d'esferes, de punts de vista. I és també la història d'una decisió presa per una dona convençuda que sap el que no vol. Una dona que passa per damunt de tot i de tothom, per tal que ningú no li passi per sobre. Una actriu que haurà de fer front a una decisió definitiva, però potser no del tot irreversible.

Coneixerem l'Eva Dolç (Emma Vilarasau), una dona a qui li ha caigut un tros de món al damunt, i està lesionada. I veurem com les ferides que ha patit per la caiguda, fereixen també a dos individus tendres, que encara no són del tot conscients del camí que han pres: la Sara (Anna Moliner) i l'Aleix (Francesc Ferrer), dos actors que semblen condemnats a patir l'emergència de ser perpètuament ¿emergents".

I enmig d'un combat ferotge que farà entrar en crisi les vocacions de tots tres, apareixerà en Toni (Jordi Boixaderas), un mefistofèlic astut, que els posarà a tots tres en solfa; que remourà tots els fonaments i aclarirà tots els dubtes, perquè els altres acabin entenent d'una vegada per totes, de què va en realitat aquest ofici. L'ofici d'actor; l'ofici d'actriu. L'ofici d'enganyar-nos a tots, pel preu d'una entrada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Pl. del Centre Cultural, s/n
08195 - Sant Cugat Del Vallès


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web del recinte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;