fb
Calum - Vermut Musical

Calum - Vermut Musical

Apolo - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Calum és el jove talent nascut a Granada, resident a Mallorca i amb ascendència irlandesa. Des dels cinc anys, s'endinsa en el món de la música, començant amb classes de guitarra, una atracció que li ve de família, ja que cantava des de petit amb el seu pare, músic de professió. 

L'any 2014 fitxa per la companyia discogràfica Pep 's Music Group, on produeix el seu primer disc, Hey baby! (2015), Calum va voler comptar amb el prestigiós productor Daniel Ambrojo, conegut per treballar amb David Bisbal o Auryn. Amb aquest disc va guanyar el seu primer Disc d'Or amb més de 30.000 còpies venudes.

L'any 2016, Calum torna de nou a l' escena musical amb Staying Alive, el seu ùltim treball discogràfic. L'àlbum és una combinació de 8 cançons en anglès i 3 en castellà. En aquest disc tenen cabuda estils tan variats com: el rap, l¿electrònica o el pop-dance, aquest últim amb un so nòrdic i americà. Al febrer de 2017, presenta l'edició especial del seu disc Staying Alive junt amb la seva gira de concerts i firma de discos.
No podia faltar una cita amb ell i els seus seguidors els 'calumiers' que cada són més els que li segueixen a les seves xarxes socials.

CONDICIONS

  • Menors de 16 anys acompanyats de pare, mare o tutor legal. A l'entrada hauran de complimentar un formulari.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació