fb

Birdie

Teatre Modern del Prat - El Prat De Llobregat
 
 
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM

Dos miratges. D'una banda guerres, grans sequeres, desforestacions massives, costes contaminades, explotació laboral... De l'altra, supermercats ben fornits, seguretat al carrer, estabilitat familiar, bons serveis sanitaris, llibertats, treball remunerat... I entre els dos miratges, estols d'ocells. Ocells, i més enllà, planetes, asteroides, matèries primeres, galàxies, sang, cèl·lules, armes, àtoms, electrons, publicitat, quarks, ideologia, por, residus, esperança. Vida. Res en el cosmos s'està quiet. La quietud no existeix, és una quimera. L'única cosa que hi ha és moviment. Si és impossible aturar un electró, quin sentit té posar tanques als estols d'ocells?

Premi de la Crítica de Barcelona 2015 i Lleó d'Or de la Biennal de Venècia 2015, també ha estat premiada de manera regular tant a nivell nacional com internacional i ha rebut elogioses crítiques en mitjans com The New York Times, Folha de Sao Paulo, Tiempo Argentino o El Mundo.es, entre d'altres.

Capaç de provocar com qui diu tempestes dins un got d'aigua i de construir fascinants paisatges visuals i humans amb un mínim de recursos utilitzats amb un màxim de talent, la gent d'Agrupación Señor Serrano vola molt alt en companya d'aquest Birdie buit de retòrica i discursos, i ple d'imaginació.
Ramon Oliver, recomana.cat, 12/7/2016

CONDICIONS

Truca al 902339033 i aconsegueix 4 entrades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Creació i performance: Àlex Serrano Pau Palacios i Ferran Dordal
Disseny de l'il·luminació i videoprogramació: Alberto Barberá
Disseny de so i banda sonora: Roger Costa Vendrell
Vídeo: Vicenç Viaplana
Maquetes: Saray Ledesma i Nuria Manzano
Assistència a la producció: Marta Baran
Assesorament científic: Irene Lapuente - La Mandarina de Newton
Assesorament del projecte: Víctor Molina
Cap de projecte: Barbara Bloin

Horari: 21:00h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació