fb
Thomas Dybdhal presenta " The Great Plains"

Thomas Dybdhal presenta " The Great Plains"

Marula Café - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Thomas Dybdahl va donar els retocs finals al seu setè àlbum en solitari, The Great Plains, al Studio Propeller d'Oslo, quatre anys després de que el seu darrer àlbum What 's Left Is Forever es situés a la part superior de les llistes de vendes noruegues i nominat a un premi Grammy als Estats Units.

Per a aquesta ocasió, Thomas s'ha envoltat de diversos songwriters com Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald i David Poe; a més del productor Kåre Vestrheim, guanyador d'un Grammy el 2011, que ha treballat amb un llarg llistat d'artistes com Hanne Hukkelberg, Jagga Jazzist o Moddi.

Joan Queralt, artista convidat
Joan Queralt és un artista que combina el folk amb el blues i el rock. Després de publicar I Miss the Waves (RHRN, 2013) i Welcome Home (RHRN, 2015) va decidir unir-se a The Seasicks per gravar conjuntament Time Made of Sand (La Cúpula Music, 2017).
De Joan Queralt s'ha destacat la cura que posa en cadascuna de les seves composicions i la capacitat que té de fer coses inversemblants amb la guitarra, arribant a expressar amb ella tant com amb la seva veu. Sovint, se l' ha comparat amb la sonoritat de mites com Jeff Buckley, Ben Howard o Elliott Smith. Per si fos poc, pot presumir d'haver pujat a alguns dels escenaris més emblemàtics del nostre país, sol o amb la seva banda, com la Sala Apolo, Razzmatazz, El Gran Teatre del Liceu, Moby Dick, participar en festivals com El Grec, Festival Gegant, ERA Festival, Petits Camaleons o Músiques Sensibles i d'haver telonejat a artistes internacionals de la talla de Noah Gundersen, This Wild Life o els nacionals Smile i Isolda.
CONDICIONS

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació