fb
Los Stompers

Los Stompers

Apolo - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Format a finals dels 90, aquest grup irlandès establert a Barcelona és ja una formació de referència en el panorama musical català, creadors del que es va denominar Barcelona Irish Sound (BIS): música irlandesa del canvi de segle i lluny de casa. En els últims anys, Los Stompers han sabut modernitzar el seu estil, mostrant una evolució cap a un so indie-folk però sense abandonar l'essència que els fa diferents.

L'any 2017, Los Stompers presenten el seu sisè àlbum d'estudi, Life is Elsewhere, en el qual tornen a donar un nou pas a la seva carrera, sempre allunyada de convencionalismes i carregada de subtils tocs de l'humor. Amb aquest projecte, Los Stompers aprofundeixen en un doble missatge literal i alegórico, inspirant-se en la mitologia irlandesa per parlar-nos de les qüestions mundanes que ens envolten en el dia a dia.
Cadascun dels temes de l'àlbum porta per títol el nom d'un animal mitològic, símbol que connecta una naturalesa metafòrica amb la nostra pròpia naturalesa, expressada en les lletres de les seves cançons, reflectida en els fets més quotidians. From the soul of Ireland to Barcelona.
CONDICIONS

  • Obertura de portes: 20h30
  • Inici del concert: 21h00

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació