3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Mishima · Festival ÍTACA
Mishima · Festival ÍTACA
Mishima · Festival ÍTACA
Mishima · Festival ÍTACA

Mishima · Festival ÍTACA

  • Platja de Port Bo - Calella de Palafrugell
22-25€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Mishima van contagiar al món de L'ànsia que cura (2014), un exercici de depuració de la forma en el que perseveren amb la publicació del seu nou àlbum, Ara i res. Enregistrat tres anys després i de nou amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França), el vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres. Serà l'única presentació del disc a la Costa Brava d'aquest estiu.

Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d'atmosferes més llòbregues.

És el gran tot d'un disc que, editat al seu propi segell The Rest Is Silence i distribuït per Warner, celebra la indefugible maduresa de David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria).

L'únic concert de Mishima a la Costa Brava d'aquest estiu tindrà lloc al mateix recinte on se celebra la 51a Cantada d'Havaneres de Calella. A l'espai hi haurà servei de bar on s'oferiran begudes i entrepans.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

Platja de Port Bo

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX