fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
#VisàvisTR3SC amb Joan Tardà i Castellroig
#VisàvisTR3SC amb Joan Tardà i Castellroig
#VisàvisTR3SC amb Joan Tardà i Castellroig
#VisàvisTR3SC amb Joan Tardà i Castellroig

#VisàvisTR3SC amb Joan Tardà i Castellroig

  • Dijous 15 de juny
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU 5€
Finalitzada
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

JOAN TARDÀ

Joan Tardà és diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés dels Diputats des del 2004. Abans d'incorporar-se a la cambra baixa, era docent en un institut públic de Cornellà, municipi on també ha estat regidor i on participa activament en moviments veïnals i de dinamització cultural.

Va entrar en política com a militant del PSUC, i els anys 90 s'afilià a ERC, on ha desenvolupat la seva carrera política. Entre els seus camps de batalla, s'hi troba la lluita en defensa de la memòria històrica i la sobirania del poble català. Ha publicat tres obres entorn les lluites del moviment obrer al Baix Llobregat i l'han premiat a Madrid i a Astúries per la seva defensa de les víctimes del franquisme.

 

CELLER CASTELLROIG

A 50 quilòmetres de Barcelona, CASTELLROIG gaudeix de totes les virtuts d'una de les cultures més atractives d'avui en dia: la mediterrània. Els vins Castellroig s'identifiquen com creacions úniques de produccions limitades. Un saber fer que es veu reflectit a l'etiqueta de cadascuna de les ampolles, on s'indica la collita i la data de degollament. Tots els vins i caves Castellroig s'elaboren sota la filosofia de Vins de Terrer, a partir únicament de raïm propi de la finca familiar Sabaté i Coca. Una garantia d'origen que assegura:

1. Respecte per l'origen i la integritat dels sòls com a mitjà viu on creix la planta
2. Respecte pel medi ambient, tant pel que fa a la fauna i la flora naturals com a les varietats autòctones
3. Investigació continuada per incrementar el coneixement sobre els diferents tipus de sòls i la seva influència sobre la vinya
4. Treballs de viticultura en funció de les característiques de la planta i el binomi clima-sòl
5. Diferenciació de les pràctiques vitícoles terrer a terrer
6. Verema exclusivament manual i diferencial en funció de la varietat, el terrer i el vi o cava que volem obtenir 7. Microvinificacions de cada varietat, terrer a terrer, per extreure la màxima expressió del territori
8. Cupatges segons els vins obtinguts dels diferents terrers de la Finca Sabaté i Coca
9. Vins i caves de produccions limitades i numerades, que indiquen l'anyada i la data de degollament del cava. 10. La nostra missió: transmetre el paisatge a través del vi

 

Patrocina: Ibercaja i DO Penedès
Col·labora: MEAM, Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 15', aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Vins    Maridatges culturals

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb el patrocini d'Ibercaja i DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu MEAM, la Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX