3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
#VisàvisTR3SC amb Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
#VisàvisTR3SC amb Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
#VisàvisTR3SC amb Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
#VisàvisTR3SC amb Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
#VisàvisTR3SC amb Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
#VisàvisTR3SC amb Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya

#VisàvisTR3SC amb Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya

  • Dijous 8 de juny
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU 5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

GEMMA RUIZ

Gemma Ruiz és coneguda per ser una de les cares del periodisme cultural de TV3. Des de fa 20 anys, fa les cròniques teatrals als Serveis Informatius; i d'aquests 20 anys, 6 va estar al capdavant de la secció de cultura del programa 'La Nit al dia'. Prèviament havia estat al programa 'Continuará', de Televisió Espanyola, i va escriure al diari 'El 9 Nou' del Vallès Occidental.

Gemma Ruiza é una llarga trajectòria relatant els principals esdeveniments culturals d'arreu del món, i l'hem pogut veure a la Biennal d'Art de Venècia, la Fira Internacional de Frankfurt o les Setmanes de la Moda de París, Nova York o Madrid.

El 2016 ha fet el salt a la literatura i publicà la seva primera novel·la, titulada 'Argelagues' (Proa), que ha està sent un èxit de vendes.

 

ALBET I NOYA

Si bé els orígens del conreu de vinyes a Can Vendrell es troben a l'edat mitjana, no és fins el 1903 que la família Albet s'assenta a la finca. Joan Albet i Rovirosa va anar a Can Vendrell per encàrregar-se de la replantació de la finca en la època post-fil·loxèrica. Després de les feines de replantació, va quedar-se com a encarregat de les 210 hectàrees de la finca, dels quals 90 hectàrees estaven dedicades al conreu de la vinya.

És l'actual i quarta generació -en Josep Maria Albet i Noya- que introdueix el conreu ecològic de les vinyes. En Josep Maria es fa càrrec de la finca a partir de la mort del pare el 1972, i a finals d'aquesta dècada comença a elaborar els primers vins ecològics.

Amb l'èxit d'aquest primer vi ecològic, elaborat exclusivament per al mercat danès, s'anava incrementant la proporció de la finca dedicada al conreu ecològic. La família aprofita la oportunitat d'adquirir finalment la finca que portavem desde feia quatre generacions. És en aquest moment, quan es decideix començar l'ampliació i millora contínua de les instal·lacions, i a dedicar el 100% dels terrenys al conreu ecològic.

Actualment Albet i Noya controla 85 hectàrees pròpies de conreu ecològic i treballa amb un total de 26 varietats de raïm, entre les que destaquen algunes fruit d'un projecte de recuperació de varietats prefil·loxèriques.

 

Patrocina: Ibercaja i DO Penedès
Col·labora: MEAM, Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 15', aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb el patrocini d'Ibercaja i DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu MEAM, la Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX