3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Bretanya i Normandia en autocar
Bretanya i Normandia en autocar
Bretanya i Normandia en autocar
Bretanya i Normandia en autocar
Bretanya i Normandia en autocar

Bretanya i Normandia en autocar

  • Sortides: Sortida 17/06 Sortida 15/07 Sortida 02/08 Sortida 12/08 Sortida 16/09 Sortida 07/10
  • Promoviatges - Barcelona
1335€
1255€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Cinquè dia. Rennes - Dinard-Saint Malo- Dinan- Rennes Esmorzar a l'hotel. Al matí ens desplaçarem a la població de Dinard, a la frontera de la Costa Esmeralda. Famosa per les seves viles Belle Epoque, aquesta població va conèixer el seu auge durant els anys 1850. Les famílies riques van quedar seduïdes per aquesta ciutat i van construir-hi viles sumptuoses. Actualment, el casino, les galeries d'art i els palauets han convertit l'elegant Dinard en un destí molt cotitzat. Per sucumbir a l'encant de Dinard val la pena perdre's pels seus carrerons. Continuarem la nostra ruta a Saint Malo, on visitarem aquesta ciutat corsària, de la qual destaquem el Castell i la seva Catedral, a més dels seus animats carrers i places. Aquesta ciutat va ser una illa fortificada amb una situació estratègica a la desembocadura del riu Rance que deu el seu nom a Manclou, un monjo gal·lès que va desembarcar en aquest lloc el segle VI per difondre el missatge cristià. Dins de la ciutat emmurallada hi ha un laberint de carrers empedrats i estrets amb edificis alts del segle XVIII. Una ciutadella medieval de somni s'amaga en aquesta vila. Dinar. De retorn a Rennes entrarem a la ciutat medieval més bonica de França: Dinan, gairebé amb 3 kilòmetres de muralles i el seu castell del segle XIV que s'aixequen amb orgull sobre el riu Rance. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Sisè dia. Rennes- Mont Saint Michel- Platges del desembarcament - Caen Esmorzar a l'hotel. Iniciarem el dia amb la visita del Mont St. Michel, un dels monuments més visitats de França. Es tracta d'una petita illa unida al continent per una carretera, on s'aixeca una ciutadella medieval amb una impressionant abadia d'estil romànic i gòtic i on sembla que s'hagi aturat el temps. Antigament el camí existent quedava cobert per l'aigua quan pujava la marea. Segurament estem parlant de l'abadia més bonica de França, per la bellesa de la seva arquitectura, la riquesa del seu passat i pel seu emplaçament sobre una roca d'escasses dimensions. Dinar. A continuació ens desplaçarem a la localitat d'Arromanches, on es troben les runes del port artificial dels aliats. Visitarem la zona on es va produir el desembarcament de les tropes aliades durant la segona guerra mundial, com la platja d'Omaha Beach i el cementiri americà. Finalitzarem la jornada a la ciutat de Caen, la qual va ser reconstruïda casi completament després del conflicte del desembarcament. És interessant la seva catedral com l'Abadia dels Homes, actual ajuntament. Trasllat a l'hotel Mercure Centre Port de Plaisance 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Setè dia. Caen-Deauville- Honfleur - Rouen Esmorzar a l'hotel. Avui recorrerem dues boniques poblacions costeres de Normandia: Honfleur, poble que conserva la seva autenticitat i l'encant dels seus carrerons pavimentats, les seves parets d'entramats, les seves botigues, els seus hotels i els seus restaurants típics i Deauville, símbol de l'elegància que també ha sabut conservar el seu encant. Aquests pobles són zones residencials de l'aristocràcia europea i personatges famosos. Després arribarem a la capital del nord de Normandia: Rouen. Dinar. A la tarda, amb guia local, recorrerem a peu la bella Rouen amb la Catedral, obra mestra de l'art gòtic, l'església de St. Maclou, el carrer del Vell Rellotge i la Plaça del Mercat Vell. Resta de la tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Arribada a l'hotel Mercure Centre Cathedrale 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

Vuitè dia. Rouen - Chartres-Clermont Ferran Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens dirigirem cap al sud on farem una incursió a la zona del Loire per visitar la ciutat de Chartres i la seva joia més famosa: la Catedral de Nostra Senyora de Chartres (segles XII i XIII) Dinar. A la tarda seguirem el nostre recorregut cap a la ciutat de Clermont Ferrand.Arribada a l'hotel Holiday Inn Clermont Ferran 3* sup o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Primer dia. Punts d'origen- Bordeus Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits en direcció a la frontera francesa. Desprès de creuar-la, continuarem la nostra ruta per l'autopista del sud passant per Carcassona i Tolosa. Dinar a la població d'Agen, ciutat ubicada a la riba del riu Garona i considerada la capital de la pruna pansa, el festival de la qual té lloc a finals d'agost. Seguirem el nostre recorregut fins arribar a Bordeus, on tindrem tempos per a realitzar una visita panoràmica de la Capital d'Aquitània, ciutat considerada Patrimoni de la Humanitat amb més 350 monuments històrics. Arribada a l'hotel Mercure Gare St Jean 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

Segon dia. Burdeus - La Rochelle -Vannes Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens dirigirem cap al nord per visitar un dels pobles pesquers més bonics d'aquestes costes: La Rochelle, també conegut pels seus vivers d'ostres. Després d'una breu visita de la ciutat, continuarem la nostra ruta cap a Vannes. Dinar en ruta. Arribada a Vannes i visita guiada d'aquesta ciutat, la qual fou capital dels Veneti, una tribu de mariners derrotada per Cèsar l'any 56. A través de la visita panoràmica de la ciutat descobrirem les impressionants muralles medievals que conserven dues de les portes més antigues: la Porta Presó al nord i la Porta Poterne al sud. Dins del recinte emmurallat destaquen la Plaça des Lices, escenari de tornejos medievals, la Catedral de St. Pierre i la seva capella del Sant Sacrament on es troba la tomba de Sant Vicent Ferrer i l'antic mercat cobert de La Cohue. Arribada a l'hotel Mercure Le Port 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Tercer dia. Vannes- Carnac -Concarneau- Quimper Esmorzar a l'hotel. Avui ens desplaçarem a la localitat de Carnac, mundialment coneguda per les seves alineacions megalítiques. Realitzarem la visita de la zona arqueològica. Continuarem fins a Concarneau, població situada en un dels golfs més bonics de França. Tindrem temps de passejar pel seu principal atractiu, la Ville Close (ciutat emmurallada), construïda en una illa del port i totalment envoltada per muralles massisses de granit cobertes de líquens, a la que s'hi accedeix per un pont des de la plaça de Jean Jaures. Dinar. Seguidament ens dirigirem fins a Quimper. Les seves construccions pintoresques, les seves cases del segle XV, la Catedral Saint Corentin de Quimper d'estil gòtic, les seves muralles i el Quai d'Odet fan d'aquesta ciutat un lloc incomparable. Realitzarem la visita guiada de la ciutat. Trasllat a l'hotel Mercure Centre 3*sup o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Quart dia. Quimper- Guimiliau -Saint Thegonnec -Costa Granit Rosa - Rennes Esmorzar a l'hotel. Aquest dia el dedicarem a conèixer una de les peculiaritats de la Bretanya: els recintes parroquials construïts entre els segles XVI i XVII que alberguen diverses construccions religioses com l'església, l'ossari, la capella funerària, un arc triomfal i el calvari. Avui veurem dos dels seus màxim exponents: el de Guimiliau, possiblement el més gran del món amb 200 figuretes distribuïdes per tots els edificis i el de Saint Thegonnec, ubicat a només 4km de l'anterior i també de gran bellesa. Continuarem la ruta endinsant-nos a la Costa de Granit Rosa, nom que se li ha atorgat gràcies al color de les seves roques al costat del mar. La nostra ruta ens portarà fins al seu cor, el poble coster de Perros Guirec, l'emblema del qual és el far ubicat a un extrem, visita obligada pels qui visiten el poble. Dinar. A la tarda ens traslladarem a Rennes.Arribada a l'hotel Mercure Rennes Centre Gare 4* o similar. Més tard realitzarem una passejada amb el nostre guia per la capital de la Bretanya Sopar i allotjament a l'hotel.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges: Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

 Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou:

 Autocar de llarg recorregut.

Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida de cada data).

 Pensió completa durant tot el viatge amb aigua i vi inclòs als àpats.

Allotjament als hotels definits a l'itinerari.

Visites definides a l'itinerari com a incloses.

 Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.

 Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX