fb
White Rabbit Red Rabbit

White Rabbit Red Rabbit

BARTS - Barcelona
 
 
266 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Un intèrpret. Un obra teatral. Cap director. Cap assaig. Cap informació. No pot buscar res a google. No pot parlar amb ningú que ja hi hagi passat. No pot parlar amb ningú que l'hagi vist. Només es compromet a una sola cosa: Un cop comenci, arribarà fins el final. Sigui el que sigui que demani el text. El que sigui.

WHITE RABBIT RED RABBIT no només és una obra de teatre, és una experiència, una vivència, un salt al buit que compartiran l'intèrpret i els espectadors. Una nova manera de veure i viure el teatre. El seu dramaturg, Nassim Soleimanpour, és iranià. Les seves paraules han escapat a la censura. I ara t'esperen perquè les escoltis amb atenció, hi pensis, et diverteixis i t'estremeixis.

WHITE RABBIT RED RABBIT s'ha representat a més de 15 països de tot el món, en més de 1.000 representacions, comptant amb intèrprets com Whoopi Woldberg, Nathan Lane, Alan Cumming o Ken Loach, i convertint-se en èxit de crítica i públic.

CONDICIONS

Venda d'entrades sense descompte

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Programa:
Dilluns 10/4
Jordi Basté

Dilluns 24/4
Clara Segura

Dilluns 1/5
Nora Navas

Dilluns 8/5
Bruno Oro

Dilluns 15/5
Berto Romero (funció en castellà)

Dimarts 23/5
Silvia Abril

Dilluns 19/6
Àngels Barceló (funció en castellà)

RECOMANACIONS
Josep
Josep
25 de d'abril del 2017 a les 20:36h
Un fiasco descomunal
Ni la gran Clara Segura va poder aixecar un muntatge sense guió, sense direcció, sense assaigos, sense tempo, sense cap mena de gràcia, sense missatge vàlid... No és fer spoiler dir que és una obra fallida. Clara no sabia per on anava, el problema és que el dramaturg no sap a on portar-nos. Si això és "una nova manera de veure i viure el teatre"... espero que no triunfi. En fi, una pena. Felicitar al productor: amb una taula, una escala i un actor/actriu ha aconseguit embaucar a un teatre ben ple!