3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Viatja a Albània i Macedònia
Viatja a Albània i Macedònia
Viatja a Albània i Macedònia
Viatja a Albània i Macedònia

Viatja a Albània i Macedònia

  • 29 de Juny, 03 d'Agost, 17 d'Agost i 14 de Setembre
  • Promoviatges - Barcelona
1475€
1385€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sisè dia. Dimarts. Berat - Korça Esmorzar a l'hotel. Efectuarem la segona part de la visita de Berat. Després, viatjarem cap a l'est del país per arribar a la ciutat de Korca .Dinar en la ruta. Un cop arribem, visitarem la ciutat de Korca i el seu museu d'art medieval. La ciutat és coneguda com el centre de la cultura i d'art. El Museu Nacional de l'Art Medieval té alguns dels millors treballs d'iconografia a Europa . Avui dia la ciutat segueix sent el centre més gran cultural i econòmic del sud-est del país. Presenta arquitectura i tradició oriental barrejat amb l'arquitectura occidental francesa . Sopar en un restaurant local.Allotjament a l'Hotel Life Gallery Korçe 4*o similar.

Seté dia. Dimecres. Korça- Bitola- Heraclea - Skopie Esmorzar a l'hotel. Viatgem a Macedònia en un tram molt agradable al costat del llac de Prespa. La regió del Llac de Prespa, és un parc natural d'una gran importància per causa de la biodiversitat i les espècies endèmiques de la zona. Arribarem a la ciutat de Bitola, segona ciutat més gran de Macedònia i amb un patrimoni cultural i històric molt important. Visitarem també el lloc arqueològic de Heraclea, important ciutat durant el període hel·lè per causa de la seva posició estratègica en límit de la frontera de Macedònia amb Epiro. Després d'aquestes visites continuarem el nostre viatge cap a la capital de Macedònia amb diverses parades en el camí, com un dels cellers famosos de Tikvesh, la regió que produeix vins de Macedònia .Dinar. Farem una altra parada en el lloc arqueològic de Stobi. A la tarda arribarem a Skopie .Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Bushi Resort Spa 5* o similar.

Vuitè dia. Dijous. Skopie-Ohrid Esmorzar a l'hotel. Començarem la visita a la capital de Macedònia, dividida entre el casc antic i el nou. Skopie és la capital del país i té molt per oferir. El Pont de Pedra sobre el riu Vardar connecta la part antiga Otomana de la ciutat ''Stara Charshija" i la Fortalesa amb la part nova. D'interès especial és la nova ¿Plaça Macedònia" amb la seva enorme estàtua d'Alexandre el Gran envoltat de molts personatges històrics. També visitarem l'antiga ciutat otomana amb les seves petites tendes, mesquites, cafeteries i restaurants de menjar tradicional. Acabarem la visita en el lloc on va néixer la Mare Teresa de Calcuta. Dinar. A continuació viatjarem cap al costat oest de Macedònia per arribar a Ohrid. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel Royal View Ohrid 4*o similar.

Novè dia. Divendres. Ohrid Esmorzar a l'hotel. Visita a peu de la ciutat de Ohrid que s'estén en un pujol amb vista al llac. La bellesa del Llac de Ohrid i l'arquitectura històrica de la ciutat, són protegides com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Acabarem la visita en un passeig en vaixell per poder gaudir d'una vista panoràmica de la part antiga de la ciutat. Després del dinar, visitarem el monestir de Sant Naum. El Monestir de Sant Naum es troba en la costa sud del llac de Ohrid i va ser un dels centres espirituals i religiosos més importants en els Balcans. L'església original i monestir daten de l'any 900 . Tot el lloc és considerat especial per causa de la seva rara bellesa natural, les aigües pures i la serenitat que ofereix. Farem un passeig amb vaixell per les deus del llac de Ohrid. Retorn a Ohrid per al sopar i l'allotjament.

Desè dia. Dissabte. Ohrid-Elbasan- Barcelona Esmorzar a l'hotel. Ruta a la ciutat de Elbasan, on farem una visita del seu centre històric . Dinar . A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Tirana per agafar el vol d'Alitalia de les 17:15 hores en direcció a Barcelona (via Roma). Arribada a Barcelona a les 23:15 hores.Fi dels nostres serveis.


Primer dia. Dijous. Punts d'origen- Barcelona -Tirana Presentació a l'Aeroport de Barcelona a les 09:45 hores per agafar el vol d'Alitalia de les 11:45 hores en direcció a Tirana (via Roma). Arribada a Tirana a les 17:20 hores. Trobada amb la guia i trasllat a l'Hotel Tirana International 4*o similar. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

Segon dia. Divendres. -Shkodra- Kruja -Tirana Esmorzar a l'hotel. Viatjarem cap a la ciutat de Shkodra, centre de la cultura en el nord d'Albània. Situada en les ribes d'un magnífic llac, Shkodra va ser la ciutat més gran i florent del país. Visitarem la fortalesa Rozafa i el casc històric de la ciutat. Dinar. Després continuarem cap a Kruja , atracció turística amb unes vistes espectaculars des de la muntanya. El més important d'aquesta ciutat són la fortalesa amb la seva ciutadella i el basar tradicional. Aquest basar, és el típic mercat oriental que ofereix tot tipus d'antiguitats i artesanies fetes per la gent local de la regió. Retorn a Tirana per al sopar i l'allotjament.

Tercer dia. Dissabte. Tirana -Durres-Apolonia-Vlore Esmorzar a l'hotel. Començarem la visita per la plaça principal de la ciutat, La Plaza Scanderbeg. Visitarem El Museu Nacional de la Història decorat amb un gran mosaic en la seva façana anomenat ''Albània",i la mesquita de Et'hem Beu amb els seus frescs únics. També recorrerem l'Avinguda anomenada "Els Màrtirs de la nació " on es troben la majoria dels museus i monuments de Tirana. Després viatgarem cap a Durres, per a dinar i fer una visita de l'antiga muralla de la ciutat , l'amfiteatre romà i el passeig marítim. A continuació visitarem la Antigua ciutat d'Apolonia,i els seus principals atractius: la muralla fortificada de la ciutat, el Prutaneon, el Bouleterion, el Teatre,i el Nympheum .A la tarda, viatjarem cap a Vlora. Sopar en un restaurant.Allotjament a l'Hotel Partner Vlora 4* o similar.

Quart dia. Diumenge. Vlore -Casc antic de Himara -Castell d'Ali Pacha -Butrinto-Gjirokaster Esmorzar a l'hotel. Avui continuarem el nostre viatge per la Riviera Albanesa, amb diverses parades pel camí, començant pel Parc Nacional de Llogara. Es considera una de les atraccions turístiques naturals més importants d'Albània. També visitarem el nucli antic de la ciutat de Himara, un dels pobles més grans de la costa iònica. Aquest lloc té valor, a més de ser un important centre turístic de platja, per ser un dels primers llocs habitats pels il·liris al sud del país. La següent parada serà a la badia de Porto Palermo, a on visitarem el seu castell. Dinar a Ksamil, un petit poble de la costa iònica albanesa. A la tarda viatjarem al lloc arqueològic de Butrinti, un parc nacional que consisteix en una zona arqueològica molt ben conservada, i que es connecta amb el mar Jònic a través d'un canal natural. Després seguirem viatjant seguint el riu Bistrica per veure la deu de l'Ull Blau, un dels "Monuments de Natura" d'Albània.. Arribada a Gjirokaster.Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Argjiro Gjirokaster 4*o similar.

Cinquè dia. Dilluns. Gjirokaster - Berat Esmorzar a l'hotel. Avui coneixerem la ciutat de Gjirokaster, amb les seves principals atraccions, com ara la ciutadella i la casa Skendulaj.Coneguda com "La ciutat de Pedra", és Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Dominat per la ciutadella sobre el pujol principal de la ciutat, Gjirokaster és una ciutat màgica amb un passat impressionant. Des dels feudals medievals, els paixàs otomans fins a les colònies italianes, la ciutat ha conegut diversos governadors i ha inspirat a poetes, escriptors i artistes. Dinar. A continuació viatjarem cap a la ciutat de Berat. Depenent de l'arribada, es començarà la visita dels barris històrics, la ciutadella i el museu iconogràfic dins de la Catedral Ortodoxa de la Dormició de la Verge. Una part de la visita l'efectuarem el següent dia al matí. Sopar en un restaurant local.Allotjament a l'Hotel Grand White City Berat 4*o similar

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou:

Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Alitalia. (Horaris definitius a la documentació de viatge).

Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).

Pensió completa durant tot el viatge / amb beguda inclosa als àpats Allotjament a l'hotel /als hotels definits a l'itinerari.

Visites definides a l'itinerari com a incloses.

Àudio-guies durant les visites.

Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.

Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX