3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Dido & Aeneas - Festival Castell de Peralada
Dido & Aeneas - Festival Castell de Peralada
Dido & Aeneas - Festival Castell de Peralada

Dido & Aeneas - Festival Castell de Peralada

  • Claustre del Carme Peralada - Peralada
50-65€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El director associat de Les Arts Florissants, Paul Agnew, dirigirà la 22a Acadèmia Barroca Europea d'Ambronay i presentaran a Peralada un meravellós programa inspirat en la història de Dido a través d'uns extractes de l'òpera Didon de Henry Desmarest i l'òpera Dido i Enees de Henry Purcell.

La història d'amor entre la reina de Cartago i el guerrer de Troia va inspirar el gran compositor anglès Purcell a l'hora de crear una obra intemporal que encara avui dia es continua representant als escenaris operístics més importants del món. Les proporcions modestes (menys d'una hora amb una orquestra reduïda) la converteixen en el tema ideal per a un projecte de formació de joves músics. La música és excel·lent del principi a fi; des de l'obertura à la française fins al lament final de Dido When I am laid in earth. Per obrir el programa, Agnew ha escollit diversos extractes del Didon de Desmarest. Una òpera tràgica que no es representa gaire sovint, però que en els seu moment va ser molt ben rebuda en l'estrena a l'Académie Royale de Musique el 1693, només quatre anys després de l'òpera de Purcell. La música és molt bella i el llibret ofereix a la intèrpret principal un retrat magnífic d'una dona. Arriba al Festival un espectacle que és la disseminació pública d'un projecte educatiu que reuneix músics joves ¿seleccionats entre els millors d'Europa - i que formen part d'aquesta Acadèmia. Peralada és l'única parada a l'Estat d'aquest projecte educatiu del més alt nivell.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Promoció del 10% de descompte amb entrades limitades
  • Abans de realitzar la compra, verificar que el descompte s'hagi aplicat correctament abans de finalitzar el procés de compra.
  • No s'admeten canvis o devolucions un cop comprades les entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX