3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Garcia Demestres - Festival Castell de Peralada 2017
Garcia Demestres - Festival Castell de Peralada 2017

Garcia Demestres - Festival Castell de Peralada 2017

  • Claustre del Carme Peralada - Peralada
50€ - 65€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La Straordinaria vita di Sugar Blood d'Alberto García Demestres, és el títol de la nova estrena operística de l'estiu.
El Festival Castell de Peralada ha estat, i segueix sent, un espai obert a la creació, al repte i sobretot, al recolzament del gènere a través d'encàrrecs de noves partitures a compositors contemporanis o amb la programació de nous projectes musicals. En aquest sentit, el compositor barceloní és ja un vell conegut de Peralada. En ell ha estrenat 15X15X15 - quinze escenes per a orquestra, encàrrec de Peralada per commemorar el 15è aniversari del festival-, l'estrena absoluta de l'òpera Wow! , o l'estrena de l'ària per a soprano Cocco e Cocomero, de La Straordinaria vita di Sugar Blood.

Aquesta nova òpera, amb llibret de Cristina Pavarotti i el mateix Demestres està pensada per ser representada en format gran i està dedicada a Luciano Pavarotti, pare i amic dels llibretistes.. A Peralada es podrà escoltar en versió concert i comptarà amb les veus de Sara Blanch, Joan Martín-Royo, Antoni Comas, Mireia Pintó, Neus Roig, les solistes del Cor Ariadna Ruiz, Lisa Campos, Núria Prats i el Cor VIVALDI-IPSI, tots ells sota la batuta del mateix Demestres.

L'òpera explica la història de Sugar Blood; una nena valenta a qui li diagnostiquen diabetis als 7 anys. Una heroïna del nostre temps que viu la seva complicada realitat amb un gran somriure i és capaç de transformar les dificultats de la seva situació amb entusiasme sense deixar de somiar. El projecte compta amb la col·laboració especial de Jordi Roca del prestigiós restaurant gironí El Celler de Can Roca, que ha creat especialment per a la ocasió, el postre Cocco E Cocomero apte per a diabètics. Sugar free òpera per a la diabetis.

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Promoció del 10% de descompte amb entrades limitades
  • Abans de realitzar la compra, verificar que el descompte s'hagi aplicat correctament abans de finalitzar el procés de compra.
  • No s'admeten canvis o devolucions un cop comprades les entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX