fb

Ignasi Cambra - Festival Castell de Peralada 2017

Claustre del Carme Peralada - Peralada
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La història del festival no s'entendria sense la presència de grans solistes i virtuosos del piano. En aquesta edició, arriba a Peralada el pianista Ignasi Cambra, que malgrat la seva joventut, ja ha estat convidat per nombrosos festivals i ha tocat en escenaris com el Weill Recitals Hall de Nova York o el Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, i treballa actualment amb la pianista Maria Joao Pires en el seu Projecte Partitura.

L'aclamat director d'orquestra Valery Gergiev ha dit d'Ignasi Cambra ¿es tracta d'algú que pot parlar-me a través del piano" A Peralada presenta un programa amb obres de Chopin, Grieg i Granados. Fa poc més de cent anys, importants moviments musicals i estètics sorgien influenciats per uns temps convulsos on les identitats nacionals i les noves ideologies desdibuixaven Europa. Una època on el romanticisme, el nacionalisme i els nous aires modernistes creixien i evolucionaven com a corrents artístics, donant forma a l'obra d'aquests tres grans compositors. Cambra, repassarà a Peralada, les influències mútues entre aquests músics de finals del S.XIX, els quals van buscar la inspiració en l'arrel cultural dels seus països. Des de la tradició romàntica de Chopin, passant pel nacionalisme modernista de Grieg, fins arribar al nacionalisme tardo romàntic de Granados. Un recorregut inspirador, amb peces com els Nocturns i els Impromptus de Frederic Chopin, la Suite Holberg d'Eduard Grieg i els Valsos Poètics d'Enric Granados. L'expressivitat musical d'Ignasi Cambra arriba a Peralada.

CONDICIONS

  • Promoció del 10% de descompte amb entrades limitades
  • Abans de realitzar la compra, verificar que el descompte s'hagi aplicat correctament abans de finalitzar el procés de compra.
  • No s'admeten canvis o devolucions un cop comprades les entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: #peralada

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació