fb

Orq Capitol + Theorin - Festival Castell de Peralada

Auditori Jardins del Castell de Peralada - Peralada
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Al llarg de la història del Festival Castell de Peralada s'han viscut nombroses nits on la música simfònica ha brillat amb llum pròpia. La llista de directors i orquestres que han actuat a la cita alt empordanesa és tant llarga com sorprenent. En aquesta edició, l'Orquestra Nacional del Capitole de Toulouse i el seu prestigiós director musical, Tugan Sokhiev faran el seu debut al Festival. Director musical i director d'orquestra també del Teatre Bolxoi de Moscou, Sokhiev és una de les batutes més sol·licitades en els teatres d'òpera i orquestres d'arreu del món. La seva arribada, ara fa deu anys, a la direcció musical de la formació francesa encarregada de la temporada simfònica a l'històric Halle aux Grains i de la temporada operística i coreogràfica al Théâtre du Capitole, ha fet que aquesta orquestra sigui convidada amb assiduïtat a un gran nombre de festivals de reconegut prestigi internacional.

A Peralada interpretaran Prèlude à l'après-midi d'un faune de Claude Debussy, Quadres d'una exposició (amb orquestració de Maurice Ravel) de Modest Mussorgsky i Quatre últimes cançons (Vier letzte Lieder) de Richard Strauss. Per a l'ocasió, l'aclamada soprano de musicalitat intensa i flexibilitat vocal Iréne Theorin, que l'any passat va interpretar el rol principal de Turandot a la nova producció operística del festival amb direcció d'escena de Mario Gas, se suma a la proposta per interpretar per primera vegada les cançons del compositor alemany.

Una nit que de ben segur perdurarà en la memòria del públic melòman.

CONDICIONS

  • Promoció del 10% de descompte amb entrades limitades
  • Abans de realitzar la compra, verificar que el descompte s'hagi aplicat correctament abans de finalitzar el procés de compra.
  • No s'admeten canvis o devolucions un cop comprades les entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: #peralada

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació