3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Pretty Yende - Festival Castell de Peralada 2017
Pretty Yende - Festival Castell de Peralada 2017

Pretty Yende - Festival Castell de Peralada 2017

  • Claustre del Carme Peralada - Peralada
50€ - 65€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PRETTY YENDE, LA VEU QUE ARRIBA FINS LES ESTRELLES

Des que va guanyar el Concurs Internacional de Cant Montserat Caballé (2009) i es va imposar en totes les categories en el Concurs Internacional de Cant Hans Gabor Belvedere (2009) i en l'Operalia Competitions (2011), la soprano sud-africana Pretty Yende ha anat escalant posicions fins arribar al cim del món de l'òpera a una velocitat sense precedents.
Amb només 32 anys ha actuat en els principals coliseus d'òpera de Berlín, Nova York, Los Ángeles, Barcelona, Hamburg, París, Milà, Londres, Zuric, Viena,... i al seu pas, ha conquistat a públic i crítica a parts iguals.

La història de Yende és un conte de fades modern; cantava en el cor de la seva església i s'estava preparant per ser comptable quan un dia, a l'edat de 16 anys, va escoltar el Duet de les flors de Lakmé en un anunci de Tv de British Airways i va quedar fascinada per la seva bellesa. En descobrir que es tractava d'òpera va decidir canviar el rumb de la seva vida per convertir-se en cantant lírica. No va tardar en aconseguir una beca amb Virginia Davis i al 2010 ja va fer el seu debut a La Scala de Milà. Entre els seus rols destaquen Lucia de Lucia di Lammermoor, Juliette de Roméo et Juliette, Rosina d'El Barbiere di Siviglia, Adina de L'Elisir d'Amore i Elvira de I Puritani.

Enguany, Pretty Yende debutarà al Festival Castell de Peralada amb un recital de distàncies curtes. Una ocasió d'or per a gaudir d'aquesta excepcional soprano lírica de coloratura.

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Promoció del 10% de descompte amb entrades limitades
  • Abans de realitzar la compra, verificar que el descompte s'hagi aplicat correctament abans de finalitzar el procés de compra.
  • No s'admeten canvis o devolucions un cop comprades les entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX