3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
James Rhodes - Festival Castell de Peralada 2017
James Rhodes - Festival Castell de Peralada 2017
James Rhodes - Festival Castell de Peralada 2017

James Rhodes - Festival Castell de Peralada 2017

  • Auditori Parc del Castell de Peralada - Peralada
20€ - 65€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Des del primer moment que James Rhodes apareix a l'escenari, el pianista deixa clar al públic assistent que el seu concert no respondrà a cap de les convencions d'aquest tipus de recitals. Cabell esvalotat, texans, samarreta i vambes, són la usual indumentària per a les seves actuacions sigui quin sigui l'escenari que l'acull, i és que si alguna cosa defineix a aquest intèrpret, és la seva ferma voluntat d'acostar la música clàssica a la gent, sobretot entre el públic jove.

En la seva esfereïdora autobiografia Instrumental: Memorias de música, medicina y locura (publicat en castellà per Blackie Books), afirma el seu desig de ¿alliberar la música de la tirania dels imbècils" i és que Rhodes, és molt més que un pianista d'èxit, és sobretot, un comunicador sense pèls a la llengua protagonista d'una història colpidora.
La seva infància es va veure estroncada per uns fet terribles. Fets que van portar-lo al desequilibri personal, a una tendència a l'autodestrucció, a continuats ingressos hospitalaris, addiccions a les dogues i a l'alcohol... una caiguda lliure als inferns que hagués acabat amb la seva vida si la música clàssica no li hagués salvat la vida, tal i com ell afirma en repetides ocasions. La música capaç de retornar-lo a la vida, és la música que el britànic ens oferirà en concert; la dura vida, però no obstant increïblement creativa i feliç de Bach; les passions pertorbadores de Beethoven, la relació malaltissa i disfuncional entre Chopin i George Sand...

La música clàssica que encara avui apel·la a les nostres emocions més profundes tot i haver estat composada ara fa segles. James Rhodes al descobert, arriba a Peralada.

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Carrer del Castell, s/n 17491
17491 - Peralada

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Promoció del 10% de descompte amb entrades limitades
  • Abans de realitzar la compra, verificar que el descompte s'hagi aplicat correctament abans de finalitzar el procés de compra.
  • No s'admeten canvis o devolucions un cop comprades les entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX