fb

Novembre

Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Novembre és un terreny de joc on tres ballarins construeixen un paisatge comú. Una col·lecció de postals on s'enreden cossos, jocs físics i mecanismes. Un entramat fi que ens parla del grup i de la col·laboració, de l'espai propi i de l'espai compartit, del plaer de jugar i de la imaginació. Una tardor singular feta d'ingeni i de la suma de forces. Novembre és el joc d'estar junts.

Festival Dansat 2017
Del 27 d'abril a l'1 de maig arriba el Festival Dansat 2017, el festival de dansa contemporània de Barcelona. El festival serà de nou el reflex d'una aliança entre creadors del món de la dansa a Catalunya i el SAT!.
Sis companyies ens mostraran els seus treballs, sis companyies amb les quals el SAT! buscarà sinèrgies durant els propers dos anys per afavorir la creació i difusió de la dansa.

Mireu, sentiu, viviu el seu moviment!

CONDICIONS

* Després de la funció et convidem a un col·loqui amb la companyia.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Concepte i direcció: Roser López Espinosa / Creació i dansa: Sol Vázquez Diego Signniger Inés Massoni Roser López Espinosa /Interpretació: Diego Sinniger Roser López Espinosa i Inés Massoni /Música original: Illia Mayer / Contribució musical: Mark Drillich /Disseny de llums: Katinka Marac Joana Serra Sergio Roca /Assessorament artístic: Kristin de Groot / Coproducció: Dansateliers.
Amb el suport de El Graner i la Fundació Catalunya ' La Pedrera.
Amb la col·laboració del Programa IBERESCENA Departament de Cultura ' Generalitat de Catalunya i l'INAEM ' Ministerio de Educación Cultura i Deporte.

Durada: 50 minuts

Dates: 01 de maig de 2017

Horari: A les 19:00h.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació