fb
Peyu "Planeta I-Neptú" - COMIX 2017

Peyu "Planeta I-Neptú" - COMIX 2017

Jove Teatre Regina - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Si li busquem la poesia podríem dir que planeta I-Neptú és resultat del reflex de dues característiques de la situació actual que estem vivint.
D'una banda és una crítica al maltractament continu que pateix la cultura en aquest país. I d'altra banda la reflexió que últimament omple totes les portades dels diaris: d'on som? D'on volem ser? D'on volen que siguem?
Aquest és el subtext més reflexiu que es pot llegir a planeta i-Neptú. Però com en tot espectacle d'humor la poesia passa en segon plà i el gruix principal d'aquesta obra de teatre és la paròdia i la crítica del comportament dels éssers humans vist des del punt de vista més objectiu i allunyat que pot aportar algú com un extraterrestre.

Cicle COMIX 2017

Torna el festival COMIX!
Del 21 d'abril al 28 de maig vine a riure al Regina!
Cada divendres, dissabte i diumenge un artista diferent!

Tenim en cartera a: Loulogio / Victor Parrado / Peyu / Ignatius Farray / Jordi LP / Cabaretazo by Las Sisters / Joaquín Matas / Agustín Duran / Impro BCN / Miguel Angel Marín / Edu Mutante / Arlequín / Carlitos.

Consulta el calendari, escull artista i a disfrutar!

CONDICIONS

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Divendres, 12 de maig de 2017

Horari: A les 21:00h.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació