fb
Agustín Durán "Hola Borreguetes" - COMIX 2017

Agustín Durán "Hola Borreguetes" - COMIX 2017

Jove Teatre Regina - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Agustín Durán, còmic i músic, es llança als teatres i sales amb el seu espectacle "Hola Borreguetes!". Perquè tenir enfront dels teus ulls a un manxec calb amb patilles i bigoti genera moltes preguntes. I sí, pensa resoldre-les totes (o les que li deixin).

Un recorregut al llarg de la vida des del ventre matern fins als nostres dies, passant per la televisió, el col·legi o el primer amor... podran explicar moltes coses. Els seus pares es van gastar uns diners en una educació musical, per això Agustín Durán porta el seu piano a les actuacions per cantar, fer cantar a la gent, reforçar les seves tesis a través de les cançons i així mitigar l'empipament que tenen els seus progenitors per no haver-se dedicat a la docència i estar per aquí a la carretera, d'escenari en escenari dient "tontás".

Cicle COMIX 2017

Torna el festival COMIX!
Del 21 d'abril al 28 de maig vine a riure al Regina!
Cada divendres, dissabte i diumenge un artista diferent!

Tenim en cartera a: Loulogio / Victor Parrado / Peyu / Ignatius Farray / Jordi LP / Cabaretazo by Las Sisters / Joaquín Matas / Agustín Duran / Impro BCN / Miguel Angel Marín / Edu Mutante / Arlequín / Carlitos.

Consulta el calendari, escull artista i a disfrutar!

CONDICIONS

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Divendres, 5 de maig de 2017

Horari: A les 21:00h.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació