#Visàvis TR3SC amb Nandu Jubany i Gramona
- Dijous 27 d'abril
- Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
NANDU JUBANY
Amb tan sols 18 anys, Nandu Jubany ja era responsable de cuina al restaurant familiar, l'Urbisol, on va començar a interessar-se per l'elaboració de carns de caça. El seu pas per les cuines d'Arzak o Berasategui li ensenyà el que representa treballar en un restaurant d'alta cuina, l'any 1995, Nandu Jubany i la seva dona, Anne Ortega, obriren les portes del prestigiós referent gastronòmic Can Jubany.
La cuina de Can Jubany proposa un nou concepte gustatiu, que recopila l'essència de la tradició gastronòmica catalana i la reinventa amb productes que passen de l'hort al plat amb reseptes innovadores que alhora conserven l'essència dels nostres orígens.
En definitiva, una filosofia creativa que li ha atorgat una Estrella Michelín.
GRAMONA
Artesans del temps
El celler Gramona elabora una àmplia gama de vins sota el paraigües de la Denominació d'Origen Penedès, que complauen en diferents etapes de la vida i en diferents situacions de consum. Treballa vins de finca monovarietals i també algun vi de concepte i coupage.
A Gramona els guia la curiositat i la creativitat, la voluntat constant d'expressar tota la bellesa del paisatge del Penedès sense més límits que els que posia l'ésser humà i la història.
Patrocina: Ibercaja i DO Penedès
Col·labora: MEAM, Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
Web TR3SC
ADREÇA
C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb el patrocini d'Ibercaja i DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu MEAM, la Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX