fb

FESTPLAY

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Miqui Puig & ACP, Renaldo & Clara i Pavvla protagonitzen el triple cartell de la festa d'aniversari del Play, en la primera edició del FESTPLAY, que tindrà lloc el proper 4 de maig al Centre Artesà Tradicionarius.

Miqui Puig estrenarà el seu disc Escuela de capataces, que l'excantant de Los Sencillos ha gravat recentment amb el seu grup ACP (que es pot llegir com a Agrupació Cicloturista Puig o Associazione Ciclistica Popolare). El cantant de l'Ametlla del Vallès torna a la primera línia musical després de gairebé una dècada del seu anterior treball, Impar (2008).

Una altra magnífica artesana del pop és Clara Viñals de Renaldo & Clara, autora, segons Joan Miquel Oliver, ¿d'una de les cançons més ben escrites mai en català": Gira-sols.

A més, la nit servirà perquè molts descobreixin la faceta musical de la jove actriu Paula Jornet. Amb el sobrenom de Pavvla, la també cantant i compositora va debutar a finals de l'any passat amb Creatures, un delicat disc de folk somiador banyat en electrònica.

CONDICIONS

  • Venda d'entrades amb descompte limitada.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Programa:

20h00 : Renaldo & Clara

21h00 : Pavvla

21h45 : Miqui Puig & ACP

 RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació