3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Meravelles del Bàltic
Meravelles del Bàltic
Meravelles del Bàltic

Meravelles del Bàltic

  • Sortides: Juliol: 1, 15, 29. Agost: 5, 19.
  • Viatges Catai - Barcelona
1420€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 5 Riga / Sigulda / Tallinn Mitja pensió. Sortida per carretera en direcció al Parc Nacional de Gauja on visitarem el Castell de Turaida i les ruïnes del Castell de Sigulda. Dinar al restaurant local Kungu regeixi. Continuació per carretera cap a Tallin, capital d'Estònia.

Dia 6 Tallinn Mitja pensió. Al matí visita d'aquesta ciutat. S'inicia en autocar pels voltants del centre, on destaca el Palau Kadriorg i el Camp de les Cançons, per continuar a peu pel centre medieval on es troben el Parlament d'Estònia, l'Església del Domo i la Catedral Ortodoxa Alexander Nevsky. Des del turó de Toompea, lloc on va ser fundada la ciutat al s. XII, podrem admirar una bella panoràmica de tota la ciutat. Continuació cap a la Plaça de l'Ajuntament. Dinar al restaurant local Peppersack. Continuació amb la visita del Museu Etnogràfic "Rocca al Mare" a l'aire lliure, situat en un bonic parc amb vistes al mar, a 10 minuts del centre històric. Els seus 84 hectàrees ens permetran conèixer l'arquitectura d'Estònia dels s. XVIII i XIX, l'església de fusta, la posada del poble, els molins de vent i d'aigua, així com els habitatges característiques que formen part del museu.

Dia 7 Tallin / Hèlsinki Esmorzar. Trasllat al port per embarcar, en un dels moderns vaixells ràpids, cap a la veïna capital de Finlàndia, situada a tan sols 80 km en línia recta a l'altra banda del Golf de Finlàndia. Arribada i inici de la visita de la ciutat també coneguda com "La Filla del Bàltic" on destaquen la Plaça del Senat amb la seva bellíssima Catedral, el carrer Mannerhein, el Parlament, la Nova Òpera, el monument al famós compositor Sibelius i el Finlàndia Hall . Visitarem la famosa "Església a la Roca" (Temppeliaukio), curiosa església de base circular cavada en una roca, la cúpula es presenta en forma d'una gegantina espiral de fils de coure. Durant la visita, també podrem apreciar el "centre oficial" d'Hèlsinki, d'aspecte definitivament rus, la Catedral luterana de Tuomiokirkko, construcció símbol d'Hèlsinki, amb la seva cúpula blava i la zona residencial de Kauvopuisto. Trasllat a l'hotel.

Dia 8 Hèlsinki / Barcelona Esmorzar. Temps lliure fins l'hora de sortida en vol de tornada a Espanya. arribada


Dia 1 Barcelona / Vilnius Sortida en vol amb destinació a la capital de Lituània. Arribada, trasllat i allotjament.

Dia 2 Vilnius / Trakai / Vilnius Mitja pensió. Sortida per visitar el poble de Trakai (26 km a l'Oest de la capital), que va ser antiga capital del Gran Ducat de Lituània. Coneguda com "La ciutat sobre l'aigua", està totalment envoltada de llacs. Destaca el castell gòtic de maó vermell del s. XV, en el seu origen construït per protegir la ciutat dels atacs dels croats i que més tard va servir de residència als Ducs Lituans. En l'actualitat alberga el Museu d'Art, relatiu a la història del país. Retorn a Vilnius i inici del tour de la ciutat, visita de l'església barroca més important de Lituània dedicada a Sant Pere i Sant Pau i, després d'una breu parada en un mirador per contemplar les vistes de Vilnius, entrarem al casc antic per la porta de l'Aurora, famosa per la seva miraculós icona de la Mare de Déu. Dinar al restaurant local Prie Katedros. Continuació de la visita. El seu casc antic, que consta de més de 70 carrerons estrets, ens mostrarà tota la seva bellesa; el proper castell de Gediminas situat en un turó que emergeix en el centre de la ciutat; l'Església de Santa Anna, joia de l'arquitectura gòtica; la Vella Universitat, famós centre de ciències que va brillar des de la seva fundació l'any 1579; el Parlament i la catedral i el campanar.

Dia 3 Vilnius / Siauliai / Rundale / Riga Mitja pensió. Sortida per carretera cap a Letònia. Parada a la Turó de les Creus, lloc conegut com la Meca de Lituània. Continuació cap al Palau Rundale, ja a Letònia, situat a 205 km de Vilnius. Dinar al restaurant local Palacecellar. Visita del magnífic palau del s. XVIII i antiga residència del Duc de Courland, que és avui dia el palau barroc més bell dels països bàltics. És un treball de l'arquitecte italo-rus Francesco Bartolomeo Rastrelli, dissenyador al seu torn del Palau d'Hivern de Sant Petersburg (Museu Hermitage). El que més impressiona al palau són els salons Daurat i Blanc. Continuació cap a Riga (75 km). Arribada a la capital Letona.

Dia 4 Riga Mitja pensió. Visita a peu per les empedrats i pintoresques carrers de la ciutat vella, l'església de Sant Pere, la casa de la "Germanor dels Caps Negres", les antigues residències dels comerciants, la Porta dels Suecs, l'Església de Sant Jacobo i el Castell de Riga. Visita del districte Art Nouveau de la ciutat. Dinar al restaurant Kalku Varti. A la tarda realitzarem una excursió al poble costaner de Jurmala, on podrem apreciar les cases de fusta de principis de s. XX, la Sala de Concerts Dzintari (vistes exteriors), passejar per la platja o visitar les botigues i cafeteries tan característiques d'aquest lloc. Retorn a Riga.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours. Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització técnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: Vol de Finnair (classes especials) des de Madrid i Barcelona. Allotjament i esmorzar. 5 dinars (begudes no incloses). Trasllats d'arribada i sortida. Visites indicades amb entrada a monuments. Recorregut en autocar i guies locals de parla castellana. Ferry Tallin / Hèlsinki. Maleters als hotels. Guia acompanyant Catai. Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX