fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
MÀIA presenta "Esclat"
MÀIA presenta "Esclat"
MÀIA presenta "Esclat"

MÀIA presenta "Esclat"

 • Sala Bikini - Barcelona
10€
30%
Finalitzada
Disponible per a socis
 • BÀSIC
 • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Màia treu disc el 21 d'abril (Música Global).

El seu tercer treball discogràfic serà, si més no, sorprenent. El títol, Esclat, ja fa preveure la intenció del grup. El disc suposa, en comparació als seus dos primers treballs, un veritable esclat musical i estilístic. La línia pop-folk dels dos primers àlbums canvia, i molt. La tercera entrega de la immensa veu de la Marina Prades i les composicions i lletres d'en Gus Wallin, ve marcada per un so electrònic i contundent que poc té a veure amb els seus anteriors èxits com Mai o Aftersun. Aquest estil és, si més no, una primera porta oberta al panorama català, doncs no s'ha explorat abans al nostre país.

En aquest tercer treball, la producció és un element clau de la mà de l'Oriol Padrós. Els ritmes, patrons i efectes que abracen tot el disc vénen d'una anàlisi exhaustiu del productor per arribarà trobar el so adequat. L'estil del tercer disc de Màia estaria totalment vinculat a música anglosaxona si no fos pel fet que les cançons sonen català. Apart d'això, tota la resta és pràcticament innovador dins la producció musical de Catalunya. Obrir un nou camí en el ric panorama musical del nostre país era un objectiu clar per a Màia. Això si, el grup, fidel a la seva tradició d'experimentar puntualment amb altres idiomes (castellà, francès...), inclou una cançó en anglès dins les 12 que componen aquest nou treball.

Les lletres del duet barceloní segueixen explicant sentiments personals i alhora universals, banyats per metàfores i espais on les paraules i frases quasi adquireixen sensibilitat, gust i tacte per part de qui les escolta. Tot el disc és una invitació a tancar els ulls i sentir. Esclat és, en definitiva, un esclat musical, de veu i lletres que porten Màia a un altra dimensió musical.

 

JARKS, grup vocal masculí, enèrgic i versàtil. Finalistes del programa Oh Happy Day! de TV3. Actualment, estan de gira amb el seu primer disc anomenat 4x4, integrat per un total de 13 temes: 9 propis i 4 versions.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Av/Diagonal,547
08029 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

 • Venda d' entrades amb descompte limitades.
 • Els menors de 16 anys podran accedir al concert sempre que vinguin acompanyats pel pare, mare o tutor legal, que haurà de comprar també entrada per assistir al concert i acompanyar el menor dins el recinte.
 • Un adult podrà exercir de tutor per acompanyar i fer-se responsable de fins a un màxim de 5 menors, complint els requisits següents:
  - Ser major de 25 anys.
  - Presentar una autorització del pare, mare o tutor legal de cada menor, d'acord autoritzen que aquest adult exerceixi de tutor del menor i l'acompanyi durant el concert.
  - Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal de cada menor.
 • En cap cas podrà accedir un menor indocumentat. Es recomana portar el document ja complimentat per evitar esperes innecessàries en l'accés.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;