fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Escapada a Rússia
Escapada a Rússia
Escapada a Rússia

Escapada a Rússia

  • Viatges Catai - Barcelona
2199€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 6 Moscou Mitja pensió. Comencem el dia amb la visita al Metro de Moscou. Considerat el més bell del món en què les solemnes estacions de metro estan adornades amb estàtues i relleus, pintures, mosaics, vidrieres de colors. Continuarem amb el petit carrer de vianants de Arbat, és una de les més antics carrers de Moscou. El primer esment del carrer es troba en una crònica de l'any 1493. Dinar.A la tarda, realitzarem la visita a la Pinacoteca de Tretiakov,fundada pel cèlebre comerciant Pavel Tretiakov (1832-1898), gran mecenes rus del s. XIX. Allotjament

Dia 7 Moscou Mitja Pensió. Visita a Sérguiev Possad, que presenta una col·lecció d'excel·lents monuments de la cultura russa, creats en el període del s. XV al s. XVII. Visitarem el Monestir de la Trinitat i Sant Sergi fundat l'any 1337 i conegut entre els estrangers com «Vaticà Rus». Aquest lloc sant va ser visitat per tots els tsars russos. Actualment al recinte del monestir es troba la Residència d'estiu del Patriarca rus Alexei II, l'Acadèmia i el Seminari així com escoles de cant i d'iconografia. Al monestir habiten 250 monjos. Dinar en un restaurant local. Retorn a Moscou i tarda lliure. allotjament

Dia 8 Moscou / Kazan Mitja pensió. Trasllat a l'aeroport per sortida en vol amb destinació Kazan. Arribada, trasllat a l'hotel. Dinar. A la tarda, visita panoràmica de la ciutat. Durant aquesta visita panoràmica descobrirem l'apassionant història de Kazan. El centre històric el constitueixen antigues mansions, cases de comerciants, edificis culturals i industrials del segle XIX i principis del XX. Passejarem per lacalle Bauman, principal artèria de vianants del centre, on hi ha la catedral de Pere i Pau, en estil barroc rus, que s'alça en perfecta harmonia amb el veí edifici clàssic de la Universitat Estatal de Kazan. El carrer Kremlyovskaya és el centre cultural de la ciutat, molt a prop es troben el Teatre dramatitzi Bolshoi, l'Òpera de Kazan, la Biblioteca Nacional i l'Ajuntament. A l'altra banda del canal Bolaq i del llac Qaban entrarem a l'antic barri tàrtar de la ciutat, on els tàrtars van haver de instal·lar-després de la conquesta de Kazan pels russos. La mesquita Mardzhani, la mesquita Azimov i moltes altres eleven els seus minarets en aquesta àrea històricament musulmana. A la confluència del riu Kazanka amb el poderós Volga admirarem el Monument als Soldats Caiguts, el Palau de l'Agricultura, i el modern edifici del Circ de Kazan. Finalitzarem la nostra visita panoràmica al Kremlin de Kazan. Allotjament.

Dia 9 Kazan Mitja Pensió. Al matí visita del Kremlin de Kazan. L'antic Kremlin domina la ciutat, i impressiona per la magnitud i poder. A la confluència dels rius Kazanka i Volga, el fort protobúlgaro de fusta del segle XII, destruït pels mongols, va ser reconstruït pels tàrtars com una fortalesa que protegia el seu principat. Després de la conquesta de la ciutat, Iván IV el Terrible ordeno la reconstrucció del Kremlin de Kazan seguint el mateix modeloOtro monument de gran importància és la mesquita QOL-Sharif, recentment reconstruïda a l'interior del Kremlin. El Palau dels Governadors (1845-1848), edificat al lloc on hi havia el palau del Jan, és avui dia el Palau Presidencial. El Kremlin de Kazan ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar. A la tarda, farem un petit passeig pel majestuós riu Volga, el més gran d'Europa i un dels més grans de Rússia. Des del riu la visió de Kazan és inoblidable, el Kremlin i les seves muralles, les cúpules blaves i daurades de la Catedral i els imponents minarets de les mesquites. Allotjament.

Dia 10 Kazan / Barcelona Esmorzar. A l'hora prevista, trasllat a l'aeroport i vol de tornada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ADREÇA

Via Augusta 1-3
08006 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: Vols de línia regular en classe turista (T). Trasllats aeroport / hotel / aeroport. Guia de parla hispana durant visites i trasllats. Allotjament amb esmorzar en hotels esmentats. 7 dinars. 1 sopar. Visites i entrades segons l'itinerari amb serveis de transport. Bitllet de tren d'alta velocitat Sapsan. Bitllet d'avió entre Moscou i Kazan. Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;