3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Escapada a Rússia
Escapada a Rússia
Escapada a Rússia

Escapada a Rússia

  • Sortides: JulioL: 6, 13, 20, 27 Agost: 3, 10, 17, 24, 31
  • Viatges Catai - Barcelona
2199€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 6 Moscou Mitja pensió. Comencem el dia amb la visita al Metro de Moscou. Considerat el més bell del món en què les solemnes estacions de metro estan adornades amb estàtues i relleus, pintures, mosaics, vidrieres de colors. Continuarem amb el petit carrer de vianants de Arbat, és una de les més antics carrers de Moscou. El primer esment del carrer es troba en una crònica de l'any 1493. Dinar.A la tarda, realitzarem la visita a la Pinacoteca de Tretiakov,fundada pel cèlebre comerciant Pavel Tretiakov (1832-1898), gran mecenes rus del s. XIX. Allotjament

Dia 7 Moscou Mitja Pensió. Visita a Sérguiev Possad, que presenta una col·lecció d'excel·lents monuments de la cultura russa, creats en el període del s. XV al s. XVII. Visitarem el Monestir de la Trinitat i Sant Sergi fundat l'any 1337 i conegut entre els estrangers com «Vaticà Rus». Aquest lloc sant va ser visitat per tots els tsars russos. Actualment al recinte del monestir es troba la Residència d'estiu del Patriarca rus Alexei II, l'Acadèmia i el Seminari així com escoles de cant i d'iconografia. Al monestir habiten 250 monjos. Dinar en un restaurant local. Retorn a Moscou i tarda lliure. allotjament

Dia 8 Moscou / Kazan Mitja pensió. Trasllat a l'aeroport per sortida en vol amb destinació Kazan. Arribada, trasllat a l'hotel. Dinar. A la tarda, visita panoràmica de la ciutat. Durant aquesta visita panoràmica descobrirem l'apassionant història de Kazan. El centre històric el constitueixen antigues mansions, cases de comerciants, edificis culturals i industrials del segle XIX i principis del XX. Passejarem per lacalle Bauman, principal artèria de vianants del centre, on hi ha la catedral de Pere i Pau, en estil barroc rus, que s'alça en perfecta harmonia amb el veí edifici clàssic de la Universitat Estatal de Kazan. El carrer Kremlyovskaya és el centre cultural de la ciutat, molt a prop es troben el Teatre dramatitzi Bolshoi, l'Òpera de Kazan, la Biblioteca Nacional i l'Ajuntament. A l'altra banda del canal Bolaq i del llac Qaban entrarem a l'antic barri tàrtar de la ciutat, on els tàrtars van haver de instal·lar-després de la conquesta de Kazan pels russos. La mesquita Mardzhani, la mesquita Azimov i moltes altres eleven els seus minarets en aquesta àrea històricament musulmana. A la confluència del riu Kazanka amb el poderós Volga admirarem el Monument als Soldats Caiguts, el Palau de l'Agricultura, i el modern edifici del Circ de Kazan. Finalitzarem la nostra visita panoràmica al Kremlin de Kazan. Allotjament.

Dia 9 Kazan Mitja Pensió. Al matí visita del Kremlin de Kazan. L'antic Kremlin domina la ciutat, i impressiona per la magnitud i poder. A la confluència dels rius Kazanka i Volga, el fort protobúlgaro de fusta del segle XII, destruït pels mongols, va ser reconstruït pels tàrtars com una fortalesa que protegia el seu principat. Després de la conquesta de la ciutat, Iván IV el Terrible ordeno la reconstrucció del Kremlin de Kazan seguint el mateix modeloOtro monument de gran importància és la mesquita QOL-Sharif, recentment reconstruïda a l'interior del Kremlin. El Palau dels Governadors (1845-1848), edificat al lloc on hi havia el palau del Jan, és avui dia el Palau Presidencial. El Kremlin de Kazan ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar. A la tarda, farem un petit passeig pel majestuós riu Volga, el més gran d'Europa i un dels més grans de Rússia. Des del riu la visió de Kazan és inoblidable, el Kremlin i les seves muralles, les cúpules blaves i daurades de la Catedral i els imponents minarets de les mesquites. Allotjament.

Dia 10 Kazan / Barcelona Esmorzar. A l'hora prevista, trasllat a l'aeroport i vol de tornada.


Dia 1 Barcelona / Sant Petersburg Sortida en vol regular amb destinació Sant Petersburg. Recepció i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 2 Sant Petersburg Mitja pensió. Sortida per realitzar la visita panoràmica de la ciutat. Gaudiràs de les seves conjunts inoblidables: la plaça de les Arts, formada per 3 museus i 4 teatres i la del Palau, amb la impressionant façana d'estil barroc del Palau d'Hivern; l'elegant punta de l'illa de Vasilievsky; la perspectiva de l'avinguda Nevsky - cor de la ciutat. Et va encantar l'espai tranquil dels rius grans i la xarxa infinita de canals amb els seus meravellosos ponts, les cúpules d'esglésies i catedrals ortodoxes, com ara la catedral de Sant Isaac, la de Sant Pere i Sant Pau, l'església de Sant Salvador sobre la sang vessada i moltes altres; parcs verds i nombrosos monuments històrics interessants. Dinar. A la tarda, sortida per visitar l'Hermitage. Es tracta d'un dels museus més importants del món. Compta amb peces i mostres d'art que provenen de diferents parts del món i tenen un valor molt alt.En les seves sales podem admirar les obres mestres de grandíssims i reconeguts pintors. Allotjament.

Dia 3 Sant Petersburg Mitja pensió. Sortida en direcció a Pushkin. Se situa a uns 25 km. de Sant Petersburg. És una de les residències d'estius dels Romanov. Trobarem un espectacular palau d'estil barroc i un parc espaiós i elegant. Va ser un regal de Pere el Gran a la seva esposa Catalina I. La joia del palau - Sala d'Ambre - es coneix com la vuitena meravella del món. Dinar. A la tarda continuarem la visita sortint en direcció a Peterhof. Està situat a la vora del Golf de Finlàndia a 30 km. de Sant Petersburg. És una de les residències estiuenques més fascinants dels tsars russos, famosa pels seus parcs espaiosos decorats amb nombroses fonts i cascades i per una sèrie de palaus i pavellons reals amb milers de quadres, motllures i obres d'arts aplicades. Retorn a Sant Petersburg. allotjament

Dia 4 Sant Petersburg / Moscou Mitja Pensió. Al matí, visita de la Fortalesa de Pere i Pau. Es tracta de la primera edificació de la ciutat construïda per ordre de Pere el Gran per defensar aquestes terres en la guerra de Rússia amb Suècia. Durant l'excursió coneixerem la història de la ciutat i de la dinastia imperial dels Romanov, visitaràs la catedral de Sant Pere i Sant Pau. A la catedral estan enterrats tots els emperadors russos des de Pere el Gran fins als últims Romanov. A continuació, trasllat a l'estació de trens per sortida en un tren ràpid diürn en direcció a Moscou. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 5 Moscou Mitja pensió. Gaudirem d'una reconeguda vista panoràmica de la ciutat: la del Kremlin des del passeig fluvial de Santa Sofia. Les 7 torres de les Muralles del Kremlin, construïdes després de la II Guerra Mundial són símbols de la Moscou soviètica. Dinar. La tarda la dedicarem a visitar el recinte del Kremlin de Moscou. Durant el segle XIV al territori del Kremlin van ser construïdes les catedrals: la de l'Assumpció, Anunciació i Arcàngel Sant Miquel, formant així la Plaça de catedrals. El conjunt de la plaça el completen el Campanar d'Iván el Gran al peu del qual es troba la Campana Tsar, la més gran del món amb un pes de 200 tones i el Canó Tsar. Allotjament.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització técnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: Vols de línia regular en classe turista (T). Trasllats aeroport / hotel / aeroport. Guia de parla hispana durant visites i trasllats. Allotjament amb esmorzar en hotels esmentats. 7 dinars. 1 sopar. Visites i entrades segons l'itinerari amb serveis de transport. Bitllet de tren d'alta velocitat Sapsan. Bitllet d'avió entre Moscou i Kazan. Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX