3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Paisatges de Noruega
Paisatges de Noruega
Paisatges de Noruega
Paisatges de Noruega

Paisatges de Noruega

  • Sortides: Juny: 16, 23 Juliol: 21, 28 Agost: 4, 11, 18, 25 Septembre: 1, 8
  • Viatges Catai - Barcelona
des de 1695€
1695€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 6 Balestrand / Fiords dels Somnis / Hardanger / Lofthus Esmorzar. Travessant bellíssims paisatges, ens dirigim a Stalheim, un dels punts més coneguts de Noruega. A l'hotel Stalheim ens esperen uns vaffles noruecs per poder acompanyar una de les vistes més impressionants del país: la vall de Gudvangen. L'Hotel Stalheim està incrustat a la muntanya i per poder arribar al mateix haurem de pujar per una sinuosa i empinada carretera. A primera hora de la tarda creuarem el famós pont de Hardanger per arribar a Lofthus i l'hotel, bellament situat a la vora del fiord. L'hotel ofereix una varietat d'activitats i una magnífica piscina externa climatitzada en un entorn natural inoblidable. Temps lliure per gaudir de la piscina & spa de l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 7 Lofthus / Oslo Esmorzar. Demà a disposició per seguir relaxant-nos a l'hotel. Al migdia, sortida en direcció a Oslo. Passarem per idíl·lics paisatges i es realitzarà una parada a l'impressionant cascada de Vøringsfossen. Entrada inclosa per poder admirar el salt d'aigua més alt de Noruega amb una alçada de 182 metres en caiguda vertical. Continuació a Oslo passant per Gol i Honefoss. Arribada a Oslo última hora de la tarda. allotjament

Dia 8 Oslo / Barcelona Esmorzar. A l'hora prevista, trasllat a l'aeroport per sortida en vol a la ciutat de Barcelon


Dia 1 Barcelona / Oslo Vol regular directe a la capital del país. Assistència a l'aeroport i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 2 Oslo / Telemark Esmorzar. Sortida per visita panoràmica de la capital noruega. Es destaquen entre altres la terrassa exterior de la casa de l'Òpera d'Oslo, on es visita el museu de Vaixells Víkings, amb les seves tres naus víkings. El Parc Vigeland, una de les majors atraccions culturals d'Escandinàvia, on podrem apreciar les escultures de Gustav Vigeland, que va dedicar la seva vida completa a aquesta obra mestra. S'aprecien també durant el recorregut el Palau Reial i el carrer principal, Karl Johan. Continuació cap a Telemark. Durant el trajecte gaudirem de bells paisatges abans d'arribar a aquesta famosa província de Noruega. Descobrirem una ciutat caracteritzada pels seus edificis típics, museus, esglésies i el canal de Telemark considerat en el seu moment com «la vuitena meravella». Farem una parada a l'església de fusta de Hedal, considerada la més gran de Noruega. Sopar i allotjament.

Dia 3 Telemark / Fiord de Lyse / Stavanger Esmorzar. Sortida d'hora al matí en direcció al Fiord de Lyse on iniciarem un petit creuer per admirar des de les seves aigües el famós Preikestolen (Roca del Púlpit). En acabar el creuer, els clients que ho desitgin podran fer una excursió «opcional» de pujada a peu a la Roca del Púlpit (veure visites opcionals). La resta del grup amb la guia continua fins al hotel a Stavanger. Arribada i resta de la tarda lliure per gaudir d'aquesta pintoresca amb una passejada pel vell centre de la ciutat que ens permet apreciar les antigues residències i les cases de fusta restaurades. allotjament

Dia 4 Stavanger / Bergen Esmorzar. Continuació del viatge a través de bells paisatges i magnífics fiords de Mortavika i Arsvagen, que recorrerem en ferri, continuant al llarg de la costa fins Sandviksvägen. Desembarquem i seguim cap a Bergen, la segona ciutat més gran de Noruega i coneguda com la "ciutat de fusta". Bergen és considerada la "porta d'entrada als fiords". A principis de la tarda, visita panoràmica de la ciutat de dues hores, destacant l'església de Santa Maria, el Saló d'Haakon (entrada no inclosa), el colorit i pintoresc mercat de peix i l'antiga zona del Bryggen. Allotjament.

Dia 5 Bergen / Fiord dels Somnis / Balestrand Esmorzar. En el transcurs del matí deixem la capital dels fiords per submergir-nos en el cor dels fiords Noruecs. En el camí travessarem Voss, un poble que és tot un clàssic per als amants de la natura i dels esports estivals i hivernals. Deixarem enrere Hordaland i ens endinsarem en Sogn i Fjordane, on es troba el fiord més llarg i profund de Noruega, el Sognefjord o Fiord dels Somnis. Ens dirigim fins FLAAM on tindrà temps lliure o la possibilitat d'efectuar una excursió «opcional» amb el famós tren panoràmic de FLAAM. A la tarda travessia pels magnífics fiords Aurland & Naeroy, ramificacions del fiord dels Somnis. Travessia de FLAAM fins Gudvangen i continuació fins Vagness per realitzar una curta travessia fins Dragsvik. Arribada a Balestrand on podrà gaudir des de la seva habitació de magnífiques vistes de les muntanyes i el fiord. Sopar i allotjament.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours. Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització técnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou:

Vols de Norwegian (classes especials), Barcelona. 7 nits d'hotel en habitacions estàndard (doble / twin). 7 esmorzars - estil bufet. 3 sopars incloses de 3 plats o bufet amb cafè / te. Guia acompanyant de parla castellana. Autobús privat amb aire condicionat incloent totes les visites, excursions i entrades esmentades en el programa. Visites guiades en castellà a les ciutats d'Oslo & Bergen. Travessies en ferri pel fiord, Lyse, Naeroy & Aurland, Fiords dels Somnis. Trasllat de / a l'Aeroport d'Oslo. Entrada inclosa al vaixell dels Víkings a Oslo. Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX