3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Descobreix les meravelles de Croàcia
Descobreix les meravelles de Croàcia
Descobreix les meravelles de Croàcia
Descobreix les meravelles de Croàcia

Descobreix les meravelles de Croàcia

  • Sortides: Juliol: 1, 15 y 29. Agost: 5 y 19.
  • Viatges Catai - Barcelona
des de 1302€
DESDE 1302€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ


Dia 1 Barcelona / Dubrovnik Sortida en vol amb destinació Dubrovnik. Recepció i trasllat a l'hotel. Dubrovnik, declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, és anomenada "La Perla de l'Adriàtic". La resta del dia lliure per gaudir de la platja i de l'ambient adriàtic. Allotjament.

Dia 2 Dubrovnik Esmorzar. Dia lliure per poder visitar el nucli antic al teu aire. Dubrovnik és una de les ciutats medievals més ben conservades a la Mediterrània, perfecta per passejar a peu els seus pintorescs barris i visitar algun dels monuments principals: el Palau dels Rectors, la Catedral, el Palau Sponza i el Monestir Franciscà amb l'Antiga Farmàcia. També es pot recórrer la seva majestuosa muralla d'aprox. 2 quilòmetres de longitud. Allotjament.

Dia 3 Dubrovnik / Montenegro / Dubrovnik Esmorzar. Al matí vam sortir a excursió a Montenegro, el petit país de forts contrastos paisatgístics i culturals. Creuant la frontera a tan sols 40 km de Dubrovnik veiem la Boca de Kotor amb el seu dramàtic paisatge de badies (fiords) envoltades d'abruptes muntanyes. Visita del poble de Kotor, protegit com a patrimoni cultural per l'UNESCO. Seguirem cap a Cetinje, amb una breu parada a Njeguši per provar pernil i formatge local. Visita de la ciutat de Budva amb temps lliure per explorar els carrerons. Volta a Dubrovnik, creuant la badia en ferri. Allotjament.

Dia 4 Dubrovnik / Illa de Korcula / Dubrovnik Esmorzar. Al matí, sortida cap a Korcula amb una parada breu al poble de Ston, conegut per la seva muralla de 5 km. Seguirem per la península de Peljesac fins al poble de Orebic on pujarem el vaixell per l'illa de Korcula. Després de la visita guiada del poble pintoresc de Korcula, tindrem temps lliure per visitar la casa natal d'un dels grans exploradors del món, Marco Polo. A la tornada pararem al poble de Prizdrina per a una degustació del vi local. Sortida cap a Dubrovnik amb una parada breu al poble marítim de Slano. Allotjament.

Dia 5 Dubrovnik / Mostar / Dubrovnik Esmorzar. Mostar ha estat sota la influència de diverses cultures i religions que van deixar els seus rastres en la cuideu actual el casc va ser llistat en el patrimoni cultural de la UNESCO. L'excursió d'aquest dia ens portarà cap a la ciutat bosniana passant pel pintoresc vall del riu Neretva amb un descans al poble de Pocitelj, conegut per la seva fortalesa i arquitectura oriental. A l'arribada visitarem el casc antic amb la seva mesquita i disposarem del temps lliure per poder provar el menjar típic "cevapcici". Retorn a Dubrovnik amb una breu parada a Neum. Allotjament.

 Dia 6 Dubrovnik / Les Illes de Elafiti / Dubrovnik Esmorzar. Al matí, sortida en vaixell cap a les illes Elafiti, cobertes de boscos verds de pinedes i envoltades d'aigua cristal·lina de l'Adriàtic. La nostra primera parada serà l'illa de Kolocep amb una pintoresca llogaret pesquer. Continuarem a l'illa de Sipan, el lloc de l'antiga residència de la família Socibuha del segle XVI. Dinar a bord. L'illa de Lopud, amb la seva llarga tradició marítima, serà la nostra última parada. Farem una passejada fins al monestir franciscà i el parc Gjoric-Mayneri del segle XIX. Abans de tornar a Dubrovnik, disposarem temps lliure per gaudir de la platja. Allotjament.

Dia 7 Dubrovnik Esmorzar. Dia lliure. Cap al tard, recomanem sopar a bord del vaixell de Karak, usat durant el segle XVI a la vella República de Dubrovnik. En aquest creuer d'aproximadament 2,5 hrs pots gaudir tant de les vistes del nucli antic i de la Illa de Lokrum, com de l'ambient màgic durant el sopar acompanyada de música. Allotjament.

Dia 8 Dubrovnik / Barcelona Esmorzar. Temps lliure fins l'hora del trasllat a l'aeroport. Vol a la seva ciutat d'origen. Arribada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització técnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: Vol directe d'anada i tornada des de Barcelona fins a Dubrovnik. Trasllat col·lectiu aeroport / hotel / aeroport. Estada en règim d'allotjament i esmorzar bufet en hotel Lacroma / Agrosy 4 * sup. Visites i excursions indicades. Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX