fb

Festival Minipop 2017

Passeig les Palmeres - Tarragona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

MÚSICA I CULTURA CONTEMPORÀNIA PER A TOTA LA FAMÍLIA

Arriba la setena edició del festival Minipop, un punt de trobada per a tota la família, on tant grans com petits podran gaudir de la música i la cultura contemporànies de casa nostra.

El Minipop, un any més, comptarà amb una acurada selecció musical combina artistes de prestigi amb bandes emergents de l'escena pop catalana. Ballarem al ritme de Marion Harper, Mazoni, Belda & Sanjosex i La Bien Querida, i descobrirem grans talents emergents com Pavvla, Retirada! i Cala Vento, entre moltes altres propostes. També trepitjaran de nou l'escenari del Minipop els punxadiscs més minipoperos i esbojarrats, els incombustibles Superpandas DJS. I, per tancar el festival, Bibiana Ballbé punxarà una articular sessió de de retro hip-hop amb vistes al mar, que farà les delícies de grans i petits.

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana hi haurà la fira Minicraft, una de els fires de referència de productes de disseny, bon gust i qualitat d'arreu de Catalunya, que aquest any treballarà per aportar encara més bellesa i originalitat a les seves parades durant el Minipop.

A més a més, els infants podran gaudir de projeccions de cinema i participar en diversos tallers; el més emblemàtic, el taller de fotografia, on tindran l'oportunitat de descobrir el Minipop per dins i aprendran tècniques bàsiques per aconseguir ser un reporter de luxe!

I, com cada any, els nadons també tindran el seu propi espai de joc programat per Tecletes, per gaudir tant com els grans del seu primer festival.

Cinema, teatre, literatura i creativitat per a tota la família!

 

+ info AQUÍ 

"El Minipop és una oferta pensada per a tots els públics. Al mateix temps pots escoltar música, que t'agrada a tu i a les criatures, que junts compartiu. Però és que a més els tallers són increïbles, van més enllà del que és simplement dibuixar, és creativitat." [Trinitat Gilbert, periodista - juny 2014]

CONDICIONS

L'entrada inclou accés als 3 dies de festival.
Menors de 3 anys gratuït.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Festivals

Programa:
Cartell del Minipop 2017 >> AQUÍ

Dates: 2, 3 i 4 de juny

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació