fb

Engrunes

Sala Fènix - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Dos nens que es veuen impulsats a marxar de casa seva a causa de la pobresa i la fam. Sense poca cosa més que engrunes a les seves butxaques inicien un camí pel bosc amb la promesa d'un món millor.

Durant el trajecte ensopegaran amb les pedres, viuran nits eternes i s'adonaran que el camí no té tornada. El seu rastre l'ha esborrat un estol d'ocells. Ja no hi ha possibilitat de tornar enrere, només un destí, una promesa: la casa de xocolata.

A partir de l'abandó de Hansel i Gretel, l'obra s'endinsarà en el desarrelament al que s'han vist, es veuen i es veuran abocats milers de persones arreu del món i com aquestes situacions ens colpeixen amb violència. Els dos universos s'acaben unint mostrant que mite i realitat són més a prop del que ens pensem.

Rumb Teatre

La jove companyia neix sota la residència artística del Centre Cívic de Sant Andreu, plantejant un projecte que té cabuda dintre del Calidoscopi Cultural del Districte de Sant Andreu.

Rumb Teatre té la voluntat d'expressar i communicar allò que ens colpeix, ens remou i ens inquieta des d'una visió crítica i buscant-hi sempre nous punts de vista. El procés de creació posa enfasis en la investigació a través d'un llenguatge complet i universal, ple d'imatges, gest, paraula, dansa, cant i moviment.

La companyia està formada per dos actors, Maria Jover i Pujol i Oscar Romera Fernandez, ambdós cursant estudis superiors d'interpretació a l'Institut del Teatre de Barcelona (ESAD). Aquest primer projecte està dirigit i viscut amb la directora i actriu Montse Bonet.

CONDICIONS

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Intèrprets: Àgata Cabezas Pintani Òscar Romera Fernández i Maria Jover Pujol
Direcció: Montse Bonet
Dramatúrgia: Rumb Teatre i Montse Bonet
Espai escènic i vestuari: Rumb Teatre
Disseny de llums: Natàlia Ramos
Il·lustracions: Alícia Vogel
Fotografia: Maria Besora
Construcció: Felipe Romera
Confecció: Dolor Riubrugent
Agraïments: Centre Cívic St Andreu Judith Neddermann (cançó 'El Fugitiu")

Durada: 60 minuts

Dates: de l'11 al 14 de maig

Horari: A les 21 hores

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació