fb
Concert Coral Sant Jordi: Rejoice in the Lamb

Concert Coral Sant Jordi: Rejoice in the Lamb

Santa Maria de Jesús de Gràcia - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
La Coral Sant Jordi nasqué l'any 1947 d'un grup d'amics animats per Oriol Martorell, que des de l'inici n'assumí la direcció i encapçalà no tan sols una manera personal d'entendre i interpretar la música, sinó també una determinada projecció social del fet musical, vinculada i compromesa amb el moment històric del país.

Per a la Coral Sant Jordi, l'aportació d'Oriol Martorell ha estat essencial: va ser l'ànima i el dinamitzador d'una línia coral de plena vigència de la qual donen idea les seves paraules: ¿[...] ho hem volgut cantar tot. Des de melodies medievals gregorianes o del Llibre Vermell de Montserrat, fins a música de jazz, sense oblidar els grans músics de tots els temps." Amb aquest esperit eclèctic, combinat alhora amb un compromís amb la música catalana, la Coral posseeix una llarga trajectòria de difusió musical, que ja compta amb més de 1.800 concerts, interpretats a Catalunya, l'Estat espanyol i d'altres països europeus, i que l'ha dut a col·laborar amb directors i compositors del prestigi de Sergiu Celibidache, Eduard Toldrà, Duke Ellington, Antoni Ros Marbà, Sergiu Comissiona, Edmon Colomer, Laszlo Heltay, Laurence Foster i Lluís Llach, entre d'altres.

Amb prop de setanta anys d'història, la Coral Sant Jordi continua fidel a la seva orientació inicial de transmetre el patrimoni de la música coral amb el màxim rigor tècnic i artístic a un públic el més ampli possible. Projectada al futur des de l'experiència, manté viva la il·lusió per superar els reptes que planteja el panorama actual del cant coral, amb una exigència constant per millorar el procés musical en tots els aspectes. Des de setembre de 2016, el seu director titular és Oriol Castanyer i Martí.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Coral Sant Jordi
Vicenç Prunés
orgue
Oriol Castanyer i Martí Director titularPrograma:

PRIMERA PART

Ave Verum, Edward ELGAR (1857 - 1934)

Alma Redemptoris Mater, Joseph JONGEN (1873 - 1953)

Stabat Mater, Josef RHEINBERGER (1839 - 1901)

I. Stabat Mater Dolorosa (andante molto)
II. Quist est Homo (molto lento)
III.Eja Mater Fons Amoris (con moto)
IV. Virgo Virginum Praeclara (maestoso-marcato)

 

SEGONA PART

Rejoice in the Lamb, Benjamin BRITTEN (1913 - 1976)

Te Deum in C, Benjamin BRITTEN ( 1913 - 1976)

 

 
RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació