fb
Miguel Bosé

Miguel Bosé

Auditori CCIB - Recinte Fòrum - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Miguel Bosé estarà presentant la seva nova gira Estaré, que va començar el 16 de febrer a Ciutat de Mèxic esgotant tres nits consecutives l'Auditori Nacional i amb una presentació espectacular el dia 19 al Zócalo davant més de 110.000 persones. A més d'Espanya i Mèxic, recorrerà Estats Units, Puerto Rico, Amèrica Central i Sud-amèrica. En ella presentarà els seus grans èxits i el seu darrer àlbum MTV Unplugged, amb un muntatge innovador acompanyat de les últimes tecnologies, mostrant a Bosé com mai abans se li ha escoltat i vist sobre un escenari.

Amb 17 àlbums d'estudi, més de 30 milions de discos venuts, gires multitudinàries i més de 70 èxits que han assolit el número 1 a Europa i Amèrica, Miguel Bosé ha rebut tots els reconeixements existents a la indústria de la música llatina. Només l'any passat, va obtenir a Espanya la Medalla Internacional de les Arts 2016, el prestigiós premi Ondas i el primer Golden Music Award, guardó especial lliurat per Los40.
CONDICIONS

  • Venda d'entrades sense descompte.
  • L'entrada VIP inclou: seient a les primeres files i un regal exclusiu de merchandising.
  • Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació