fb
Joaquín Sabina

Joaquín Sabina

Palau Sant Jordi - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Són ja un total de 21 les dates confirmades en la propera gira del geni d'Úbeda, una tornada amb magnificència que no deixa cap dubte i que confirma que el mestre torna amb força.

Amb més de 125.000 entrades venudes per als primers shows confirmats (incloent tres plens a Madrid en un temps rècord), la seva gira es confirma com un dels retorns més esperats d'aquest 2017. Al costat d'això, la rebuda per part de crítica i públic del seu nou disc Lo Niego Todo ha estat unànime, número u en descàrregues digitals a Espanya i Amèrica Llatina amb opinions generalitzades sobre l'estat de gràcia de les seves noves composicions.

Ara arriben noves dates en què s'aturarà la caravana de la que sens dubte és la gira de l'any, que arrenca a Úbeda el proper 9 de juny perllongant fins a mitjans d'octubre i on s'estrenaran en directe les seves noves cançons, acompanyades per una producció a l'altura de la celebració i que promet no deixar indiferent a ningú.
CONDICIONS

  • Venda d'entrades sense descompte.
  • Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació